به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا، با انتشار یادداشتی، به احتمال آتش بس میان ایران و اسرائیل واکنش نشان داد.
در ادامه بخشی از این یادداشت را میخوانید؛
هنور اما باید هشیار بود. نخاله های اسرائیل هنوز کف خیابان و کوچه اند. همانها که ترور می کنند،همانها که جاسوسی می کنند و خبر به آن طرف می فرستند، همانها که عامل جنگ روانی اند، همانها که پهپاد جابجا می کنند،همانها که شایعه می سازند و خبر جعل می کنند. الان وقتش رسیده که جمعشان کنیم تا دیگر روزی دوباره گزیده نشویم. الان جای گله گذاری نیست ، فقط اشاره کنیم که آنها که باید حواسشان جمع می بود غفلت گرفتند و حتی سوراخ دعا را گم کردند و جاسوسان دشمن از همین اشتباهات نهایت بهره را بردند. بگذریم همین اشاره کافی است.
وقتش است که آقای رئیس جمهور از مردم قدردانی کند. چه آنها که به او رای دادند و چه به رقیبش رای دادند و چه اصلا در انتخابات شرکت نکردند.او رئیس جمهور کشوری است که مردم بزرگی دارد و باید قدرشان دانسته شود.
انصافا دولت در این چند روز پای کار ملت بود. دستمریزاد. نان و ارزاق و سوخت هرچند سخت، اما رسید. مردم هم صبوری کردند. دست کارمندان و دست اندرکاران وزارتخانه های نفت و جهاد درد نکند. ممنون آقای وزیر جهاد. سپاسگزار آقای وزیر نفت.
سربازان و درجه داران و افسران و فرماندهان پدافند نیروهای مسلح در ارتش و سپاه و جان برکفان هوافضا ( که موشک هاشان امان صهیونیستها را برید)با جانفشانی و اهدای شهید، در برابر دشمن ایستادند. آنها حق بزرگی بر همه ما دارند. به شهیدانشان که تاج سر مایند درود می فرستیم و دست همه رزمندگان مدافع وطن را می بوسیم.
27219