از تأمین تا توسعه؛ اقتصاد گلستان زیر آتش نیز متوقف نشد

عبدالعلی کیان‌مهر، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان، با اشاره به وضعیت اخیر کشور و حملات رژیم صهیونیستی که منجر به شهادت جمعی از هم‌وطنان، سرداران سپاه اسلام و دانشمندان هسته‌ای شد، از مدیریت پایدار و هوشمندانه اقتصادی در استان خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین کیان‌مهر با تسلیت این وقایع تلخ، گفت: با وجود ۱۲ روز جنگ تحمیلی، هیچ‌گونه خللی در برنامه‌ها و فعالیت‌های اقتصادی استان ایجاد نشد. همه جلسات، بازدیدهای میدانی، تأمین کالاهای اساسی، ملاقات با سرمایه‌گذاران و پیگیری امور تولیدی طبق روال و بدون وقفه انجام شد.

وی افزود: با برنامه‌ریزی دقیق و حمایت‌های استاندار محترم و هماهنگی با ستاد مرکزی، نه‌تنها کمبودی در کالاهای اساسی در بازار استان مشاهده نشد، بلکه ما توانستیم بخشی از این اقلام را به استان‌های همجوار نیز صادر کنیم.

معاون اقتصادی استانداری گلستان با اشاره به برنامه‌های آتی خاطرنشان کرد: از امروز بازدیدهای میدانی از واحدهای صنعتی و تولیدی با حضور استاندار آغاز خواهد شد و از روز شنبه نیز ملاقات با سرمایه‌گذاران با قوت بیشتری ادامه خواهد یافت. همچنین به فرمانداران تأکید شده است که نظارت دقیق بر بازار و کالاهای اساسی را به صورت مستمر ادامه دهند.

کیان‌مهر در پایان تصریح کرد: با ایمان راسخ، روحیه بالا و انرژی مضاعف، اجازه نخواهیم داد کوچک‌ترین خللی در مسیر توسعه اقتصادی استان گلستان ایجاد شود. تجربه ثابت کرده است که حتی در شرایط بحرانی نیز با وحدت، برنامه‌ریزی و تدبیر، می‌توان نه‌تنها از بحران عبور کرد بلکه به فرصت نیز تبدیلش کرد.

کد خبر 2082591

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار