بازدید استاندار لرستان از کارخانه خودروسازی بروجرد که هدف حمله رژیم صهیونیستی بود

استاندار لرستان با حضور در کارخانه خودروسازی فرداموتورز که اخیراً مورد حمله موشکی رژیم صهیونیستی قرار گرفته بود، از بخش‌های مختلف این واحد صنعتی بازدید و خسارات وارده را ارزیابی کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ، سید سعید شاهرخی در این بازدید روند امدادرسانی، میزان تخریب و اقدامات جبرانی مورد بررسی قرار گرفت.

کارخانه خودروسازی بروجرد روز ۲۴ خردادماه هدف حمله موشکی رژیم غاصب صهیونیستی قرار گرفت که در پی آن بخش‌هایی از تأسیسات این واحد صنعتی آسیب دید و دو تن از کارگران آن به شهادت رسیدند.

بر اساس این گزارش، ایمان گودرزی ۳۰ ساله از ساکنان بروجرد و حسین نقدی ۳۹ ساله از اهالی اشترینان، در اثر این حمله به شهادت رسیدند.

گفتنی است که فعالیت کارخانه زاگرس‌خودرو از سال ۱۳۷۷ در شهر اشترینان شهرستان بروجرد و با مشارکت شرکت پروتون مالزی آغاز شد. نخستین محصول این شرکت در سال ۱۳۸۱ وارد بازار شد، اما به دلایل مختلف تولید در این مجموعه تداوم نیافت.

در سال ۱۳۹۵ امتیاز این کارخانه به مجموعه خودروسازی عظیم‌خودرو واگذار شد که آن نیز در ادامه نتوانست روند تولید را پایدار نگه دارد. نهایتاً در سال ۱۴۰۱ و در راستای سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر احیای واحدهای تولیدی راکد، مدیریت این کارخانه به شرکت فردا موتورز واگذار شد.

بازدید استاندار لرستان از کارخانه خودروسازی بروجرد که هدف حمله رژیم صهیونیستی بود

کد خبر 2084381

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =