۰ نفر
۱۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰
موشک زمینی مرسدس بنز معرفی شد / عکس

برابوس مدل سفارشی مرسدس SL ۶۳ را با ظاهر تهاجمی و نیروی سرسام‌آور هزار اسب‌بخاری رونمایی کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به نقل از زومیت،  برابوس، تیونر مشهور آلمانی،  نسخه‌ای جدید از مدل پرقدرت Rocket GTS را معرفی کرد که بر پایه‌ی مرسدس SL ۶۳ S E Performance ساخته شده است. مدل جدید Rocket GTS Deep Blue نام دارد و از بدنه‌ای فیبرکربنی با الیاف آبی براق بهره می‌برد که جلوه‌ای چشمگیر و متفاوت به این سوپراسپرت می‌دهد.

بدنه‌ی خودرو به‌طور کامل از فیبرکربن خاصی ساخته شده که الیاف آبی‌رنگ در بافت آن به‌کار رفته و علاوه‌بر ظاهر چشمگیر، به بهبود آیرودینامیک کمک می‌کند.

موشک زمینی مرسدس بنز معرفی شد / عکس

پیشرانه‌ هشت سیلندر تویین‌توربو خودرو از حجم ۴٫۰ به ۴٫۴ لیتر افزایش یافته و ۷۸۵ اسب‌بخار قدرت تولید می‌کند. این موتور با یک پیشرانه‌ی برقی ۲۰۰ اسب‌بخاری و باتری لیتیوم-یونی ۶٫۱ کیلووات‌ساعتی که چرخ‌های عقب را تغذیه می‌کند، همراهی می‌شود.

موشک زمینی مرسدس بنز معرفی شد / عکس

مجموع قدرت خروجی سیستم هیبریدی به ۹۸۶ اسب‌بخار و ۱۶۲۰ نیوتن‌متر گشتاور می‌رسد. شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتربرساعت خودرو ۲٫۶ ثانیه و شتاب صفر تا ۲۰۰ کیلومتر ۹٫۵ ثانیه اعلام شده است.

موشک زمینی مرسدس بنز معرفی شد / عکس

سیستم اگزوز پرقدرت با کاتالیزورهای ویژه، صدایی خاص و حجیم از موتور V۸ برابوس جدید تولید می‌کند.

برابوس در مدل جدیدش از رینگ‌های جدید Monoblock P Platinum Edition بهره گرفته که علاوه‌بر جلوه‌ی ظاهری، جریان هوای خنک‌کننده را به سمت ترمزها هدایت می‌کنند. استفاده از فیبرکربن و قطعات سبک‌وزن به کاهش وزن کلی خودرو کمک کرده؛ هرچند عدد دقیقی در این زمینه منتشر نشده است.

۵۸۳۲۲

کد خبر 2087211

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین