مدیرعامل شرکت تولید لبنیات پاک می گوید که با ارسال پیامک به دامداران کشور نرخ خرید شیر را از 630 به 800 تومان افزایش داده اما بازهم نتوانسته شیر مورد نیاز کارخانه خود را تامین کند.

 مرتضی تمدن استاندار تهران همراه با علی مژدهی پور رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کشور و مسئولان بازرگانی و تعزیرات استان به طور سرزده برای بررسی دلایل گران شدن قیمت لبنیات و شیر در کشوراز شرکت لبنیات پاک بازدید کردند
اسفندیاری مدیرعامل شرکت پاک در پاسخ به انتقادات استاندار تهران و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کشور گفت: دلیل اینکه مجموعه پاک را انتخاب کردید نمی‌دانم اما باید بگویم که این مجموعه تقریبا دولتی است. بیش از 50 درصد سهام متعلق به بنیاد و بیش از 30 درصد هم متعلق به ارگان‌های دولتی و وزارتخانه‌هاست. من هم که مدیرعامل هستم در واقع یک کارمند هستم.
 مدیرعامل این شرکت تولید محصولات لبنی در مورد اظهارات استاندار تهران گفت: شما می گوئید چرا عرضه شیر کم شده ست. من می گویم ظرفیت کارخانه من روزانه 500 تن شیر است ولی الان به 226 تن رسیده است یعنی حدود 30 درصد کاهش داشته ایم.
 وقتی ما نمی توانیم شیر مورد نیاز خود را تامین کنیم چکار کنیم. من هم رفتم پیامک زدم به تمامی دامداران کشور که شیرتان را 800 تومان می خرم. یعنی 200 تومان بالاتر از نرخ مصوب و قانونی ولی با این قیمت هم نتوانستم شیر مورد نیازم را تامین کنم.
دیگر نمی توانم کارمند اخراج کنم
مدیرعامل این شرکت گفت: آقایان مسئول که اینجا برای بازرسی از مجموعه من آمده اید بنده دیگر نمی توانم کارمند اخراج کنم. اسفند ماه سال گذشته من 250 نفر از کارمندانم را اخراج کردم چون دیگر توانایی تامین مخارج را نداشتم.
 در مدت یک سال برای خرید یک لیتر شیر از 580 تا 860 تومان پول دادم. همچنین مهر ماه سال گذشته به ازای هر لیتر شیر 580 تومان، آبان ماه 605، آذرماه 627، دی ماه 649، بهمن ماه 680 و اسفند ماه 725 تومان پول پرداخت کردم. در حالی که فروردین ماه 91 من هر لیتر شیر را 821 تومان خریدم و نیمه دوم فروردین 860 تومان پول دادم. من شیرهای مورد نیازم را گران تر از نرخ بازار از شرکتهای دامپروری دام چی، مکسا، قیام اصفهان و پنج شرکت دیگر تامین می کردم. جناب آقای دکتر تمدن به خدا شیر در کشور نیست و شما می گوئید هست.
 مدیر عامل شرکت پاک تاکید کرد: سال قبل شرکت من 400 میلیارد تومن فروش داشت و بر اساس 5 درصد سود، حدود 20 میلیارد تومان سود کردیم ولی سال گذشته 5 میلیارد تومان ضرر داشتیم اگر مشکل ما برطرف نشود تا 6 ماه آینده ورشکست می شویم.
 وی افزود: این شرکت 60 سال است دارد کار می کند پس نمی توانید بگوئید مدیریت ما مشکل دارد. شما بروید ببینید ما چقدر پول انرژی مانند آب و برق و گاز می دهیم و مهمتر از همه پول شیر است که واقعا گران شده است.
تمدن در مورد اظهارات وی در مورد هزینه انرژی گفت: این پولها را حساب کردیم که شیر شده مثلا هزار تومان و الا همان 400 تومان بود.
 استاندار تهران از مدیرعامل این شرکت سوال کرد: شما چقدر نرخ شیر را گران کردید؟ که وی گفت 40 درصد که 27 درصدش قانونی بوده است.
لیدر گرانی شما هستید !
بعد از این اظهارات معاون پشتیبانی استاندار تهران.نعمت الله ترکی خطاب به مدیر عامل این شرکت گفت: آقای محترم قیمت توافقی برای خرید شیر از دامداران لیتری 630 تومان بوده است بعد جنابعالی بعد از جلسه پشت پرده رفتید و اعلام کردید من 700 تومان می خرم
 ترکی گفت: من به جرات می توانم بگویم که شرکت شما لیدر اصلی گران شدن شیر در تهران و کشور است. بعد شما می گوئید من 5 میلیارد تومان ضرر کردم مگر می شود کسی با افزایش 40 درصدی محصولاتش ضرر کند.
 مدیرعامل این شرکت در پاسخ گفت: این شرکت 400 خودرو توزیع دارد، 10 درصد هزینه خودروها و 11 درصد هم سوپر مارکتها و برای هر بطری شیر هم باید 200 تومان هزینه پاکت و بطری بدهم. استاندار تهران گفت: ما تمام اینها را محاسبه می کنیم و مطمئن باشید با عدالت محاسبه می شود.
 مدیرعامل این شرکت خطاب به استاندار تهران گفت: شما که مدعی هستید شیر هست بنده می گویم همین الان 400 تن شیر می خواهم بروید برای من بخرید. مطمئن باشید با 800 تومان هم به شما نمی دهند.
آمارها دروغ است  شیر نداریم!
تمدن گفت: شیر تولیدی تهران بیش از نیاز مصرف مردم است پس این شیرها کجا می رود آیا توی جوب ریخته می شود. که مدیرعامل این شرکت در پاسخ گفت: ببخشید این آمارها دروغ است در این کشور 11 میلیون تن شیر تولید نمی شود بلکه 6 میلیون شیر تولید می شود.
 ترکی در ادامه گفت: شما عصبانی نشوید فقط بگوئید شیرهای گران قیمت را از کجا تهیه می کردید تا ما به حسابشان رسیدگی کنیم.
 علی مژدهی پور رئیس سازمان تعزیرات کشور در ادامه این مناظره گفت: شما که مدعی هستید شیر را گران کردند تا نتوانید بخرید چرا به مسئولان نگفتید. چرا فریاد نزدید. بعد رفتید پیامک زدید که من 800 تومان می خرم این کدام منطق است.
 وی در پاسخ گفت: بنده هزاران نامه نوشتم و اسنادش هم موجود است. آقایان توجه نکردند من هم فقط 5 روز است که قیمت را گران کردم.
 وی گفت: 40 درصد تولید شیر کشور با این شرکت است ولی بنده رفتم برای تهیه مواد اولیه و ... ال سی باز کردم تجار رفتند بانک صادرات دبی پول بگیرند گفتند دلار نداریم بهتر است اینها را هم ببینید. استاندار گفت: در این موضوع وارد نشوید این بحث دیگری است شما تخلف کردید و باید پاسخ دهید.
 بعد مرتضی تمدن استاندار تهران گفت: شما تمامی اسناد خود را برای بررسی تحویل دهید. و استاندار به ترکی دستور داد تا میزان تخلفات کارخانجات را به تعزیرات گزارش کنند.
تمدن: میزان تخلفات کارخانجات رسما اعلام خواهد شد
 وی ادامه داد: از فردا میزان تخلفات کارخانجات را رسما به سازمان تعزیرات اعلام خواهیم کرد و به هیچ‌وجه نباید چه در حق تولیدکننده و چه در حق مصرف‌کننده اجحاف شود.
 مژدهی‌پور از اسفندیاری پرسید چرا بدون اطلاع و موافقت سازمان حمایت 12 درصد قیمت را بالا بردید که اسفندیاری گفت: اطلاع دادیم و بالا بردیم.
 رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: ما فعلا با این تخلف برخورد خواهیم کرد تا قیمت‌ها را به حالت قبل برگردانند اما مسئولان هم باید بررسی کنند که اگر ادعاهای آن‌ها منطقی است به سرعت به خواسته آنها رسیدگی شود.
 وی گفت: در روزهای اخیر 13 دامدار در استان تهران به دلیل عدول از قانون 1.5 میلیارد تومان جریمه شدند زیرا حق نداشتند قیمت شیر را افزایش دهند که در این میان حتی خود رئیس اتحادیه هم 150 میلیون جریمه شد.
تمدن: ثابت می‌کنم شیر گران نشده بلکه کارخانه‌داران آن را گران‌ کردند
 استاندار تهران اظهار داشت: عده‌ای می‌گویند قیمت دلار بالا رفته یا سکه بالا رفته و باید شیر را گران کرد این چه ربطی دارد. الان کارخانه‌های شیر به مصرف کننده رحم نمی‌کنند. بنده با عدد و رقم ثابت می‌کنم که شیر در کشور گران نشده و کارخانه‌داران شیر را گران کردند.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کشور گفت: شاید مردم مجبور باشند با قیمت 2 هزار تومان هم بخرند، این دلیل نمی‌شود که چون مردم مجبور هستند محصولی را مانند شیر تهیه کنند، پس آن را به هر قیمتی بفروشید. آیا برای اینکه کارگرت را اخراج نکنی و به قول خودتان سقف تولید حفظ بشود،‌ می‌توانی خارج از تصمیمی که حاکمیت گرفته است قیمت‌ها را هفتگی افزایش بدهید؟
 
4545
کد خبر 208755

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 26
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی IR ۱۷:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
    133 3
    مثل اینکه با استدلالهای مطرح شده شرکت مورد نظر راست می گوید و آقای تمدن با بستن چشمش بر روی حقایق از موضع قدرت صحبت می کند . بایستی توجه کرد که آمارهای دولت محترم با واقعیات جامعه خیلی تفاوت دارد و این مسئله از صحبتهای مدیر عامل شرکت کاملا مشخص بود /
    • بدون نام IR ۱۵:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۹
      0 0
      مدير كارخونه كه مرض نداره شير رو گرون بخره وقتي ميبينه كمه اينجوري رقابت ميكنه. قانون اقتصاد هم عرضه و تقاضاست نه بخشنامه و دستور. من قوم و خويش اون رئيس نيستم ها. منم مصرف كننده ام. ولي متاسفانه ميبينم رئيس كارخونه منطقي حرف ميزنه
  • بدون نام IR ۱۷:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
    112 0
    به دلیل گرانی خوراک دام؛ و ضررده بودن کار دادمداران، چندماه پیش برخی از دامداران بخشی از گاوهای شیرده خود را به کشتارگاه فرستادند. در آن زمان کارشناسان فریاد زدند که این یعنی کاهش عرضه و گران شدن شیر در آینده نزدیک. اما مسئولین به روی گلشان نیاوردند و واقعیت را تکذیب کردند. اینم نتیجه ندونم کاری آقایان غیرمسئول حالا به این برخورد نپخته با کارخانجات لبنی و ورشکسته کردن آنها قول میدهم به زودی کلیه محصولات لبنی چند برابر شود. بعد مجبور می شوند برای کنترل قیمت واردات گسترده انجام دهند
  • مغازه دار بوشهری IR ۱۸:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
    104 1
    با خوندن این مجادله که بین استاندار و رییس تعذیرات و مدیر عامل کارخونه شیر متوجه شدم که به قول قلعه نوعی کل یوم تنها هنرشون اینه که بقال و عمده فروش و کارخونه دار رو عامل گرونی در کشور بدونند و به راحتی از گران شدن هزینه برق و حمل و نقل و مواد اولیه و مولفه های دیگه گرونی چشم بپوشند.
  • بدون نام IR ۱۸:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
    81 0
    واقعا چه خبره تو این مملکت؟
  • دکتر IR ۱۹:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
    84 2
    جناب آقای استاندار لطفا خودتون برید ببینید قیمت شیر خام در کشور چند هست؟ببینید قیمت خوراک دام که بیشتر آن وارداتی هست به دلیل افزایش نرخ ارز چقدر بالا رفته.شما ببینید هزینه کارخانجات از بابت گاز،آب و برق چند برابر شده. برید ببینید چقدر از کارخانجات لبنی به دلیل ضرر دهی تعدیل نیرو کردند. بعد شما و همراهانتان چشم خود را بسته و می گویید قیمت شیر ربطی به دلار ندارد! می گویید شیر را کارخانه داران گران می کنند! شیر خام در کشور وجود ندارد آقای استاندار.بسیاری از دامداران یا جمع کردند یا دام ها را به کشتارگاه دادند.
  • مقیمی IR ۲۰:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
    2 0
    یک نمونه از قیمت گذاریهای کارشناسانه سازمان صنعت و معدن و تجارت:تعرفه آزانسهای اتومبیل کرایه تهران برای ورودی 1000 تومان و هر دقیقه حرکت 50 تومان میباشد . بعبارتی 3 نفر مسافر را از میدان ولیعصر ببری تا مینی سیتی حتی اگر یک ساعت طول بکشه که نمی کشه باید 4000 تومان کرایه بگیری . لابد قیمت گذاریشان برای شیر هم همینطوره!!
  • بدون نام IR ۲۰:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
    2 1
    من فقط این رو می فهمم که به هیچ عنوان کارگران نباید اخراج شوند حتی اگر به قیمت گران شدن شیر باشد. اما اگر قرار است هم شیر گران شود و هم کارگر اخراج شود برایمان قابل تحمل نخواهد بود.
  • فرشاد IR ۲۱:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
    2 1
    آقای مدیرعامل پاک, خب رئیس تعزیرات حتماً راست میگه دیگه وقتی که اینجور فرمایش می کنند: "آیا برای اینکه کارگرت را اخراج نکنی می‌توانی خارج از تصمیمی که حاکمیت گرفته است قیمت‌ها را هفتگی افزایش بدهید؟" آره عزیز جان شما بهتره بجای افزایش قیمت و گرفتن تصمیم خارج حاکمیت-بفرمائید دولت- کارگراتونو اخراج کنی و زن و بچه شونو بی سروسامان کنی . خبرآنلاین توروخدا کامنت رو حذف نکن
  • بدون نام IR ۲۱:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
    5 0
    من مخالف گرانی هستم اما حتمن شنیدید که میگن مثل گاو میخوره !!! منظورم اینکه شکم گاو سیر شدنی نیست برای تولید 1 لیتر گاو 500 تومن علوفه میخواد بخوره ! کاه ناقابل که ببخشید الاغ هم نمیخوره شده خرواری 100 هزار تومان البته به گاو شیری نمیشه کاه داد چون شیرش کم میشه باید تغذیه گاو شیرده مناسب و مقوی باشد ... گاو داران بیچاره شدن با این گرانیهای اخیر
  • دامدار IR ۲۳:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
    3 0
    آقایان و مسئولان محترم.تا کی باید چشم به روی واقعیات ببندید.این درست که قیمت شیر بالا رفته اما اون روی سکه که بالا رفتن قیمت سرسام آور علوفه و کنسانتره و ..... و بر شکست شدن دامداران و سرازیر شدن گاوهای شیری پرتولید به کشتارگاه (لطفا به آمار کشتار گاوهای شیری از دیماه سال قبل تا فروردین ماه به سازمان دامپزشکی مراجعه کنید)کم شدن شیر تولیدی و هدر رفتن سالها وقت و سرمایه که برای پیشرفت دامپروری این مملکت صرف شده رو باعت میشه.شیر وقتی ارزون میشه که علوفه با کیفیت و ارزان و یارانه ای فقط و فقط در اختیار دامدار قرار بدین و از دامدارو کشاورز به جای دعواهای سیاسی حمایت جدی کنیدو گرنه همین دام موجود هم سر از قصابی سر کوچه و خیابان شما در میاره و باید منتظر واردات محصولات لبنی از کشورهای وهابی باشیم..
  • کارمند IR ۲۳:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
    3 0
    نگران نباشید به هر خونواده یه گاو دارن میدن پس دیگه شیر احتیاج نداریم
  • بدون نام GB ۰۳:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۲
    4 0
    شیر چیه برای بدن ضرر داره.. اب بخورید برای رشد و پوکی استخوان هم مناسبه.. شیر بده
  • بدون نام IR ۰۸:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۲
    4 0
    ای باب ابا این که بحث تازه ای نیست فقط شیر گرون شده... علوفه دام ارزون شده ؟؟؟ یه کیلو علوفه خشک 500 تومان شده مرغ ارزون شده؟؟ درج این مقالات فقط وقت مردم رو میگیره
  • علی IR ۰۸:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۲
    2 0
    آقای تمدن به عمد یا سهواً پیگیر قیمت تمام شده یک لیتر شیر برای دامدار نمیشود برای اینکه در آنصورت قصور دولت در پرداخت یارانه به تولید کننده واقعی شیر که همان دامداران است آشکار میشود. البته این برای مردم کاملاً واضح است که با این تغییرات قیمت دلار در سال گذشته و عدم اهتمام دولت در کنترل آن قطعاً در نرخ تمام شده تولید برای همه تولید کننده ها از جمله دامداران هم تأثیر داشته اما ظاهراً کسی در دولت نمیخواهد این واقعیت را قبول کند
  • بدون نام IR ۰۹:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۲
    0 0
    226 تقسيم بر 500 به عبارتي مي شود 0.45 ضرب در 100 مي شود 45% پيدا كنيد 15% اضافي را در سخنان مدير عامل " من می گویم ظرفیت کارخانه من روزانه 500 تن شیر است ولی الان به 226 تن رسیده است یعنی حدود 30 درصد کاهش داشته ایم"
  • مهدی IR ۱۰:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۲
    1 0
    قسمت اخر که رئیس سازمان تعزیرات حکومتی میگه یعنی چی کارگرتو اخراج کن ولی بااین قانون هدفمندی هماهنگ باش یه نفر این حرفو رو توجیه کنه اینا کی هستن زورتون به کارگر جماعت رسید برید 3 هزار میلیار دزدی از اموال مردم رو بررسی کنید که هرچی داریم میکشیم از صدقه سری همون هست
  • بدون نام IR ۱۱:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۲
    2 0
    دولت به اطاعات غلط وزیر کشاورزی تکیه کرد که وضع اینگونه شد . هر چه داد زدند که اقا برای کنترل سطح فیمت شیر خشک وارد کنید همانطور که مرغ و گوشت وسایر نیازهارو وارد می کنید تا کاهش شدید مقدار شیر کار دستمان ندهد وزیر جهاد مخالفت کرد حالا اگر کسی باید مواخذه شود شخص وزیر جهاد است نه کارخانه دار بدبخت .
  • نعمت IR ۱۲:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۲
    7 0
    من در یک شرکت لبنی کار می کنم و تا کنون 50% تعدیل نیرو داشته ایم و سه ماه است حقوقها پرداخت نشده ، سال پیش شیر از در و دیوار کارخانه ما بالا می رفت ، آقایان چرا چشمان خودتان را باز نمی کنید با سیاستهای غلط دامداران گاوهای خود را کشتند و شد وضعیت فعلی که می بینیم ، برای درست کردن چندین سال فرصت نیاز است ولی برای خراب کردن یک لحظه ، ایکاش فقط مشگل شیر و لبنیات بود .
  • بدون نام IR ۱۲:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۲
    4 0
    مناظره ای که در بالا خواندید دقیقا نحوه برخورد مسئولین این دولت در قبال تمام مسائل از گرانی گرفته تا بیکاری و تورم و..می باشد!اخه استاندار محترم!که زور دستته و مشخصه که داری زور میگی!اگه کارخونه دار بتونه شیر مورد نیازش رو همونجور که تو میگی به قیمت 630 تومن بخره مگه دیوانست بیاد پیامک بده به دامدار که شبر رو به من بدید 800 تومن؟چرا زیر بار حقایق نمیروید؟چرا همه مسائل رو میخواید با ارجاع دادن به بقالی سر کوچتون حل کنید؟من خودم یه دندانپزشک هستم به خدا قسم برای تهیه برخی مواد مورد نیاز کار خودم حاضرم تا 4 برابر قیمت 6 ماه پیش ان پول پرداخت کنم تا وارد کننده محترم جنس رو به من تحویل بده اما خدا رو شاهد میگیرم که حتی به 4 برابر قیمت هم حاضر به فروش نیستند!
  • نوید IR ۱۷:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۲
    11 0
    تخم مرغ گرون شد رفتم یه مرغ خریدم با دو سه تا بلدرچین که حداقل درمورد تخم مرغ خودکفا بشیم. اما به خدا جا ندارم گاو وگوسفند بذارم تو خونه!!!!!!!!!!!!
  • یک رفیق IR ۲۳:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۳
    4 0
    وقتی کشاورز دامدار از مالیات معاف هستند درسال حمایت از تولید داخلی 13 دامدار 1.5 میلیارد جریمه میشه واقعا که من نمی دانم همه شدن متولی کنترل گرانی استاندار تجارت ومعدن وتعزیرات مجمع امور صنفی واتحادیه از قدیم گفتند آشپز که دو تا بشه یا آش شور میشه یا بی نمک وای به حال روزی که 7و8 بشن عزیزان هیچ کجای دنیا با گرانی این گونه برخورد نمی کنند ریشه یابی می کنند وقتی گازوییل 16.5 تومانی را کردید 150 تومان وهیچ حمایتی هم از تولید کننده بدبخت نمی کنید منتظر از این بدتر هم باشید فقط بلدند جریمه وجریمه عزیزان این راهش نیست
  • یک رفیق IR ۲۲:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۴
    3 0
    دوست عزیزی که گفتی وقتی 630 تومان شیر هست دیوانه است 800 تومان بخره خدا شاهده راست گفتی فقط بعضی ها بلدند سرشان را زیر برف بکنند این کارارا نکنند چکار بکنند
  • یک دامدار IR ۰۸:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
    0 0
    بنده خودم دامدارم. توی منطقه ما (یکی از استانهای شمالی) در طول یک سال گذشته تعداد زیادی از دامدارها گاوهاشون را فروختند و اگه مشتری پیدا میشد گاوداریشونر ا هم میفروختند (ولی کدوم شیر پاک خورده ای میآید توی این وضعیت گاوداری بخره!) قیمت خوراک از قیمت شیر در مواقعی بیشتر میشه (چون تعادل قیمیت نداره). قیمت کاه که دیگه نگو. از دستهای ۴۰۰ تومان در سالگذشته رسیده به دسته ای ۳۰۰۰ تومان. (حساب کندی چند برابر شده!) خب معلومه که با این ووضع عرضه شیر کم بشه. اون مدیر کارخونه شیر هم حق داره خب. آقای استاندار محترم. سرتون را بیشتر از این زیر برف نکنید و حقایق را بپذیرید.
  • مهندس عمران IR ۰۲:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۴
    1 0
    هر ایرانی یک گاندی (بز در آپارتمان برای شیر تا خود کفا بشیم)
  • ماترین IR ۱۹:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۴
    0 0
    سلام .مگم این شیرتون چی هسسست که به جای کاکائودر شیر کاکائو تون به جای کاکائو خاک سرخ هم می ریزید .اگه ادعای مسلمانی دارید این محصول رو دیگه نزنید وپول حرام وارد جیبتون نکنید درست می شه