حضور گسترده هلال‌احمر زنجان در ۱۷۲ حادثه در سه‌ماه اخیر

در سه ماه ابتدایی سال جاری، نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر استان زنجان در ۱۷۲ مورد حادثه مختلف حضور یافتند و خدمات امدادرسانی ارائه کردند.

به گزارش خبرآنلاین از زنجان، حکمت‌الله هاشمی، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان گفت: بخش عمده‌ای از این عملیات‌ها شامل ۱۲۶ حادثه جاده‌ای، پنج حادثه کوهستان، ۱۰ مورد فوریت‌ پزشکی و ۹ مورد مربوط به تجمعات انبوه بوده است. همچنین امدادرسانی در شش حادثه ناشی از شرایط جوی، دو حادثه در محیط‌های آبی، یک مورد نقص فنی وسیله حمل‌ونقل، یک حادثه صنعتی و کارگاهی، یک حادثه اقلیمی و حتی یک مورد حمله حیوان نیز ثبت شده است. علاوه‌بر این، پنج مورد مفقودی و پنج مراجعه حضوری نیز از سوی نجاتگران پیگیری و رسیدگی شده‌اند.

در مجموع، طی این مدت ۴۱۵ تیم عملیاتی متشکل از ۹۲۰ نجاتگر به مناطق حادثه‌دیده اعزام شدند و ۳۰۲ دستگاه خودروی امدادی مجهز در این عملیات‌ها به‌کار گرفته شده‌اند.

در حال حاضر ۱۸ پایگاه ثابت و موقت هلال احمر در سطح استان فعال است و شهرستان زنجان با ثبت ۶۸ حادثه، بیشترین میزان امدادرسانی را به خود اختصاص داده است. پس از آن، شهرستان خرمدره با ۲۲ و طارم با ۱۸ مورد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

کد خبر 2088620

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین