سازمان سینمایی اعلام کرد منظور جواد شمقدری از فیلمنامه‌های ارائه شده از سوی گروه انصار حزب‌الله فیلمنامه‌هایی است که با مضمون ناهنجاری‌های اجتماعی و نقد مشکلات نوشته شده باشد.

روابط عمومی سازمان سینمایی اعلام کرد:
 
«پیرو سخنان جواد شمقدری رئیس سازمان سینمایی در دیدار با نمایندگان صنوف سینمایی مبنی بر حمایت از فیلمنامه های ارائه شده از سوی گروه انصار حزب‌الله به اطلاع می‌رساند فیلمنامه‌هایی که در این خصوص ارائه می‌شود می‌بایست با مضمون ناهنجاری‌های اجتماعی و نقد مشکلات باشد و منظور رئیس سازمان سینمایی نیز در سخنرانی خود این موضوع بوده است.»

به گزارش خبرآنلاین، شمقدری هفته پیش در دیدار با صنوف سینمایی با اشاره اتفافات اکران نوروز 90، گفت: «این گروه انصار حزب‌الله که تجمع کردند حزب اللهی‌ترین فیلمنامه‌شان را بیاورند، ما نخوانده به آن‌ها مجوز می‌دهیم تا به همه یاد بدهند فیلم حزب‌اللهی چگونه است، اما اگر ناتوان هستند بگذارند اهالی سینما کارشان را بکنند. اگر کسی دغدغه و نگرانی دارد می‌تواند بیاید مشارکت کند، نظر بدهد، پیشنهاد بدهد ما حمایت می‌کنیم.»

متن کامل صحبت‌های رئیس سازمان سینمایی را اینجا بخوانید. 
 
58246
کد خبر 208922

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • عسل IR ۱۸:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۲
    28 2
    واقعا مایه تاسفه...
  • بدون نام IR ۲۳:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۲
    10 2
    اصلا چرا شرط؟ آنها هم عقاید خودشان را در هر زمینه ای که دوست دارند به میدان رقابت بیاورند. استقبال مردم میزان است. یا آنقدر مخاطب داره که سرمایه اشان برمی گردد و در حیطه سینما به فعالیت ادامه می دهند یا اینکه ضرر می کنند و خارج می شوند. هیچ حمایت دولتی البته نباید صورت گیرد و مثل بقیه فیلمسازان باید خودشان جذب سرمایه کنند.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین