به گزارش خبرآنلاین از زنجان، ولیاله زمانی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان، با اعلام این خبر گفت: از مجموع آزمایشهای انجامشده، ۱۵۴ مورد به بررسی کیفیت گندمهای تولیدی اختصاص داشته که شامل سنجش میزان سنزدگی، هکتولیتر، درصد گلوتن، پروتئین و دیگر شاخصهای کیفی بوده است.
وی افزود: همچنین ۲۶۰ آزمایش بر روی نمونههای آرد برداشتشده از کارخانهها و نانواییها صورت گرفته که در آن شاخصهایی نظیر میزان رطوبت، سبوسگیری، pH، دانهبندی، گلوتن، زلنی و آزمونهای میکروبی مورد بررسی قرار گرفته است. این فرایندها در راستای حفظ کیفیت و سلامت آرد تولیدی انجام شدهاند.
مدیرکل غله زنجان اظهار کرد: علاوه بر این، ۵۰ نمونه نان از واحدهای نانوایی در سطح استان مورد آزمایش کنترل کیفیت قرار گرفته که در آنها معیارهایی مانند کیفیت پخت و بررسی عدم استفاده از افزودنیهای غیرمجاز ارزیابی شده است.
زمانی در پایان تأکید کرد: پایش مستمر از تمامی مراحل تولید آرد، از اختلاط گندم در خطوط تولید تا مراحل آسیاب، بوجاری و کیسهگیری، ادامه خواهد داشت. وی خواستار همکاری و نظارت بیشتر دستگاههای مرتبط در مسیر ارتقای کیفیت نان شد و بر لزوم بررسی علمی نقش عوامل انسانی و تجهیزات در کیفیت نهایی تأکید کرد.
نظر شما