به گزارش خبرآنلاین، «محمد جمیل المیاحی» استاندار واسط در شرق عراق در پی جان باختن شماری از شهروندان عراقی در حادثه آتش سوزی در مرکز تجاری «هایپر مارکت» در مرکز شهر «کوت»، سه روز عزای عمومی اعلام کرد. استاندار واسط اعلام کرد که مقامات محلی در حال شکایت از صاحب ساختمان و مرکز تجاری در پی این حادثه هستند. المیاحی تصریح کرد که طرف های ذیربط، تحقیقات برای یافتن علت آتش سوزی را آغاز کردند و نتایج اولیه طی ۴۸ ساعت به طور کاملا شفاف به افکار عمومی ارائه می شود.
بنا بر گزارش ایرنا، وی افزود: استانداری با اهتمام فراوان پرونده سلامت ساختمانهای تجاری را دنبال میکند و اقدامات سختی علیه مقصران اتخاذ خواهد کرد. استاندار واسط بیان کرد: این فاجعه شوک شدیدی به اهالی این استان وارد کرده است و این موضوع مستلزم بازنگری جدی در همه موارد ایمنی و کنترل و نظارت است.
در همین ارتباط، «عمار حکیم» رئیس جریان حکمت ملی عراق به حادثه آتش سوزی در واسط عراق واکنش نشان داد و اعلام کرد: فاجعه جدید که دنباله فجایع تاسف بار قبلی است، دلهای ما را به درد آورد و این بار آتش به جان ساختمان «هایپر مارکت» در شهر «کوت» افتاد که شماری قربانی و مصدوم برجای گذاشت.
وی افزود: ما مراتب تعجب شدید خود را از تداوم اهمال و نبود اقدامات و تدابیر پیشگیرانه به منظور جلوگیری از تکرار این قبیل حوادث اعلام میکنیم. حکیم خواستار تحقیق فوری درباره علت این آتش سوزی و برخورد با عاملان و مسببان آن شد.
315 315
نظر شما