به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ فرامرز حریری مقدم، سرپرست سازمان جهادکشاورزی استان قزوین با اعلام این خبر اظهارکرد: تاکنون ۱۷۸هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان، از آغاز فصل برداشت گندم در استان قزوین خریداری شده و این روند همچنان ادامه دارد و پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت، این میزان افزایش یابد.
سرپرست سازمان جهادکشاورزی استان قزوین با اشاره به کیفیت مطلوب گندم تولیدی امسال، بیان کرد: با توجه به اقدامات انجامشده و مبارزه بهموقع با سن غلات، کیفیت گندم تولیدی در سال جاری نسبت به سال گذشته از وضعیت مناسبتری برخوردار است.
حریری مقدم همچنین از فعالیت ۲۲مرکز خرید گندم در سطح استان خبر داد و افزود: به منظور تسهیل فرآیند خرید و جلوگیری از هرگونه مشکل احتمالی، تمهیدات لازم اندیشیده شده تا کشاورزان بتوانند به آسانی محصول خود را به مراکز خرید تحویل دهند.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی قزوین در ادامه به فعالیت ۱۱اکیپ ناظر بر روند برداشت محصول گندم در سال زراعی جاری اشاره کرد و گفت: این اکیپها به صورت مستمر بر فرآیند برداشت و خرید گندم نظارت دارند.
وی پیشبینی کرد که بیش از ۳۰۰هزار تن گندم از مزارع استان برداشت شود که از این میزان، بالغ بر ۲۰۰هزار تن بهصورت خرید تضمینی توسط مراکز خرید خریداری خواهد شد.
نظر شما