طعنه زیباکلام به شورای‌عالی‌انقلاب‌فرهنگی؛ در تامین آب و برق مانده ‌ایم و این شورا واسه فرزند سوم و چهارم سکه طلا می‌دهد

صادق زیباکلام نوشت: از یکسو در تامین آب و برق و گاز (بماند، حکیم، دارو، نان، روغن ...) برای این ۸۰میلیون مانده ایم، اما از سوی دیگر بفکر افزایش جمعیت کشور به ۱۵۰میلیون هستیم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صادق زیباکلام فعال سیاسی اصلاح طلب در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

واقعا مملکتداری مامعرکه است. از یکسو در تامین آب و برق و گاز (بماند، حکیم، دارو، نان، روغن ...) برای این ۸۰میلیون مانده ایم، اما از سوی دیگر بفکر افزایش جمعیت کشور به ۱۵۰میلیون هستیم و شورایعالی انقلاب فرهنگی واسه آوردن فرزند سوم و چهارم،سکه طلا میده.الهی به داده هایت و نداده هایت شکر.

طعنه زیباکلام به شورای‌عالی‌انقلاب‌فرهنگی؛ در تامین آب و برق مانده ‌ایم و این شورا واسه فرزند سوم و چهارم سکه طلا می‌دهد

312222

کد خبر 2092966

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین