کردهای متحد آمریکا در سوریه: سلاح‌مان را تحویل نمی‌دهیم / شرط قسد برای تحویل سلاح به حکومت انتقالی

سخنگوی نیروهای سوریه دموکراتیک(قسد) اعلام کرد: «این مسئله که قسد در زمان کنونی سلاح خود را تحویل دهد، غیر ممکن است.»

به گزارش خبرآنلاین، ابجر داوود، سخنگوی قسد امروز (سه‌شنبه) در مصاحبه با رسانه‌های کُرد گفت: «در سایه تنش‌های مداوم در سوریه و افزایش روند خشونت و تهدیدهای داعش؛ غیر ممکن است که نیروهای ما سلاحشان را تحویل دهند.»

وی خاطرنشان کرد: «قسد می‌تواند به ارتش سوریه از طریق توافقی مبتنی بر قانون اساسی بپیوندد که این توافق ویژگی‌های خاص کردها را به رسمیت بشناسد.»

ابجر داوود تصریح کرد: «قسد خواهان جنگ نیست، اما از مردم خود در هر مکانی که در آن حضور داشته باشد، دفاع خواهد کرد.»

در پی درگیری‌هایی میان قسد با نیروهای وابسته به نظام دمشق و نیز گروه‌های حامی ترکیه؛ اخیراً قسد یگان‌های نظامی بیشتری را به مناطق در حومه استان حلب و حومه شمالی و غربی استان دیرالزور در شرق کشور اعزام کرد.

۴۲/۴۲

کد خبر 2093030

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار