خبر مهم نماینده تهران در مجلس درباره طرح خروج ایران از NPT/ تعلیق همکاری با آژانس توسط مجلس، تصمیمی به‌هنگام و پاسخی لازم به متجاوزان بود

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر مکانیسم ماشه علیه ایران فعال شود، مجلس طرح خروج ایران از NPT را تصویب می‌کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی نمانیده تهران در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به عکس‌العمل مجلس شورای اسلامی در صورت استفاده سه کشور اروپایی از ابزار ماشه علیه ایران، اظهار کرد: تصویب سازوکار یک‌طرفه ماشه به نفع طرف‌های غربی، یکی از نقاط تاریک توافق برجام است.

به نقل از مهر، وی با بیان اینکه مجلس برای خروج از NPT دست به ماشه است، گفت: جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از مدتی قبل طرح خروج ایران از NPT را در سامانه قانون‌گذاری مجلس بارگذاری کرده‌اند. با حرکت سه کشور اروپایی به طرح موضوع در شورای امنیت سازمان ملل، نمایندگان ضمن تقاضای فوریت برای طرح فوق، ظرف ۲۴ ساعت آن را تصویب خواهند کرد.

وزیر پیشین امور خارجه در ادامه، گفت: حمله رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار به مراکز هسته‌ای ایران و سکوت مرگبار مدیرکل جاسوس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و عدم محکومیت این اقدام تجاوزکارانه به جهانیان فهماند که آژانس تنها حامی منافع نامشروع دارندگان سلاح‌های هسته‌ای است و تعلیق همکاری جمهوری اسلامی با آژانس توسط مجلس، تصمیمی به‌هنگام و پاسخی لازم به متجاوزان بود.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: مذاکرات بی‌نتیجه ۲۲ ساله ۳ و ۵ کشور با جمهوری اسلامی نشان می‌دهد که اراده‌ای مرموز برای جلوگیری از حق قانونی کشورمان در برخورداری از چرخه سوخت هسته‌ای فعال است.

متکی تاکید کرد: در چنین شرایطی هیچ ضرورتی برای ادامه عضویت ایران در NPT وجود ندارد. ما الزامی به حضور در معاهده‌ای که قادر به دفاع از حقوق قانونی کشورمان نیست، نداریم‌.

۲۹۲۲۲

کد خبر 2093221

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین