صدور احکام قصاص و حبس ابد برای متهمین پرونده قتل عمد دختربچه بوکانی

رییس کل دادگستری آذربایجان‌غربی گفت: حکم قصاص نفس متهم دیگر پرونده کودک آزاری منجر به قتل عمد دختربچه بوکانی صادر شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی از روابط عمومی دادگستری این استان، ناصر عتباتی در این‌باره اظهار کرد: پرونده قتل دختر بچه بوکانی که از دی ماه سال۱۴۰۳ در دستگاه قضایی آذربایجان غربی مطرح شده بود، پس از صدور و اجرای حکم اعدام محکوم علیه ردیف اول که مرتکب آزار جنسی این دختربچه معصوم شده بود، با رسیدگی به اتهامات دیگر متهمان ادامه پیدا کرد.

وی اضافه کرد: متهم بانوی این پرونده با مشخصات «الف-خ» به اتهام مباشرت در قتل عمدی مرحومه نیان چلبیان به قصاص نفس محکوم شد.

رییس کل دادگستری آذربایجان‌غربی ادامه داد: به غیر از این متهمه، به اتهامات متهمین دیگر دخیل در پرونده که دارای نسبت خویشاوندی با مقتول و همچنین متجاوز به عنف داشتند، هم رسیدگی و حکم مقتضی صادر شده است.

پیش از این، سردار حاجی احمدی، وکیل پایه یک دادگستری، اعلام کرد: در این پرونده، خانم "ا.خ" به عنوان مباشر در قتل عمد، به حکم قصاص و خانم "ش.م" به اتهام معاونت در قتل، به حبس ابد محکوم شده‌اند. همچنین متهم دیگر، آقای "ک.چ"، به یک سال و شش ماه حبس تعزیری محکوم شد.

احمدی افزود: «احکام صادره پس از تأیید در دیوان عالی کشور، قطعیت خواهد یافت.

گفتنی است هفته گذشته، حکم اعدام در ملاعام الیا خلیفه‌زاده مربوط به پرونده تجاوز به عنف نیان چلبیان با حضور گسترده شهروندان بوکانی به اجرا درآمد.

کد خبر 2093291

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =