منتظر یک انتقال غیرمنتظره در لیگ ایران باشید!

هافبک پرتغالی تراکتور بعد از فسخ قرارداد، دست به اقدام عجیبی زده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ بعد از پایان جنگ تحمیلی رژیم صهیونسیتی علیه ایران بود که اعلام شد ریکاردو آلوز هافبک پرتغالی تراکتور به خاطر شرایط جنگی و با استفاده از بند فورس‌ماژور، قرارداد خود را با تراکتور فسخ کرده است.

به نقل از برنا، در این مدت مدیران باشگاه تراکتور تلاش فراوانی کردند تا آلوز را به تیم‌شان برگردانند اما در نهایت کار به تهدید آلوز توسط تراکتور برای شکایت به فیفا و آنفالو کردن صفحه تراکتور توسط آلوز کشیده شد.

با این وجود شنیده شد که آلوز با آلوده امارات قرارداد بسته اما این موضوع هم فعلا رسمیت پیدا نکرده است.

حالا شنیده می‌شود، بعد از فسخ قرارداد آلوز با تراکتور به خاطر شرایط جنگی، باشگاه سپاهان با این بازیکن قرارداد بسته! یعنی باشگاه سپاهان با بازیکنی که به خاطر شرایط جنگی ایران قراردادش را با تراکتور فسخ کرده، قرارداد بسته که همین موضوع هم حواشی را ایجاد کرده. 

به خاطر همین بود که زنوزی جمعه در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد باشگاه‌های سپاهان و استقلال زیر پای آلوز نشسته‌اند.

گفتنی است، ظاهراً قرارداد آلوز با سپاهان در زمان مدیرعاملی یوسف‌زاده در سپاهان امضا شده. به نظر می‌رسد با این اشتباه باشگاه سپاهان وارد یک جنگ قضایی دیگر شود.

257 251

کد خبر 2094454

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین