پازندمهر رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی شد

پازندمهر به عنوان رئیس جدید فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجمع انتخاباتی فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی صبح امروز (دوشنبه) در محل آکادمی ملی المپیک برگزار شد.

در این مجمع محمدشروین اسبقیان معاون وزیر ورزش و غلامرضا نوروزی نایب رئیس کمیته به عنوان نماینده کمیته ملی المپیک حضور داشتند.

محمدرضا پازندمهر، مهدی مبینی، سیامک امیرخیزی، محمدرضا غلامزاده، ابراهیم جوانمردی، حامد نجفی، مهران همتیان و امیر زندی نامزدهای تایید صلاحیت شده برای این انتخابات بودند.

امیرخیزی، پازندمهر، زندی و همتیان برنامه‌های خود را ارائه کردند، جوانمردی انصراف داد و سایر نامزدها نیز در مجمع حضور نداشتند.

پس از پایان رأی‌گیری، پازندمهر با 28 رای رئیس جدید فدراسیون انتخاب و معرفی شد. همتیان هم 18 رأی و زندی 2 رأی کسب کردند. امیرخیزی هم هیچ رأیی را به خود اختصاص نداد. البته او انصراف داد، اما با توجه به اینکه این کار را پس از ارائه برنامه هایش صورت داد، نامش با نظر اسبقیان در بین نامزدهای ریاست باقی ماند.

اسبقیان پس از رأی‌گیری گفت: این انتخابات برای ما حائز اهمیت بود و رقابت خوبی هم شکل گرفت. برای رئیس جدید فدراسیون آرزوی موفقیت می‌کنیم.

251256

کد خبر 2095209

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین