خاطرات هاشمی: به سولانا گفتم، انقلاب ایران از ابتدا روی همکاری مردم استوار بوده و در آینده هم چنین است

امروز فلسطینی‌ها در غزه، جمعی از نظامی‌های اسرائیل را از پای درآوردند. در این لحظه (ساعت ده‌ونیم شب) باران نسبتاً تُندی در شمیران داریم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از گروه رسانه‌ای شرق، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در خاطرات روز هفتم مرداد ۱۳۸۱ نوشت: آقای سیداحمد موسوی [مشاور وزیر امورخارجه] آمد. گزارشی از وضع لبنان و حزب‌الله داد و درخواست‌ کرد که در جمع انجمن‌های دوستی غیردولتی ‌کشورها شرکت ‌کنم.

آقایان دکتر [علیرضا] بهرام‌پور [مدیرعامل شرکت مخابرات] و حامد مرعشی‌آمدند. از برنامه‌های جدید و مناقصه‌ها برای توسعه مخابرات و ماهواره گزارش دادند و برای برگشت به دانشگاه (به خاطر مزاحمت‌هایی که دارند) مشورت‌ کردند.

مهندس [سیدهادی] طباطبایی، معاون وزیر جهاد کشاورزی، آمد. گزارش مثبتی از سودبخش بودن طرح نیشکر اهواز آورد و گفت، بناست که به بانک‌ها واگذار شود.

عصر خاویر سولانا، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و دبیرکل سابق ناتو آمد. خواست‌که نظر من را درباره سیاست‌های اقتصادی و سیاسی ایران بداند؛ توضیح دادم، براساس سیاست تعدیل و تکیه بر مردم و اعتقادات. سؤالاتی در مورد عملکرد اتحادیه اروپا کردم، من‌جمله بی‌عملی در مسائل خاورمیانه و تسلیم ‌شدن به آمریکا در مسئله دادگاه کیفری بین‌المللی و محیط زیست و ایشان در مورد عراق گفت، سیاست اتحادیه اروپا این است‌که با فشار عراق را وادار کنند با سازمان ملل درخصوص سلاح‌های کشتارجمعی همکاری‌ کند و کوتاه ‌آمدن در مقابل آمریکا در مسئله دادگاه، با هدف نجات دادگاه از نابودی بوده است. گفت، به‌زودی جمعیت اتحادیه اروپا دو برابر آمریکا و قدرت اول می‌شود. سولانا تصریح ‌کرد که اروپا در مورد حمایت ایران از حزب‌الله، حماس و [سازمان] جهاد اسلامی حساس است؛ آن‌ها را تروریست می‌دانند. گفتم، انقلاب ایران از ابتدا روی همکاری مردم استوار بوده و در آینده هم چنین است و شعارهای انتخاباتی را باید از سیاست اصلی انقلاب تمیز داد.

امروز فلسطینی‌ها در غزه، جمعی از نظامی‌های اسرائیل را از پای درآوردند. در این لحظه (ساعت ده‌ونیم شب) باران نسبتاً تُندی در شمیران داریم.

۲۵۹

کد خبر 2095583

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین