به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، دکتر محمود شمسیپور دهکردی با اعلام این خبر اظهار داشت : روز جمعه، دهم مردادماه، بر اثر سقوط دو کوهنورد در منطقه صعبالعبور آبشار تنگ زندان، عملیات امداد و نجات بهصورت نفسگیر و با همکاری نیروهای اورژانس پیشبیمارستانی و جمعیت هلالاحمر انجام شد.
وی افزود: در پی تماس با مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ و اعلام وقوع حادثه، مشخص شد که این حادثه منجر به مصدومیت و شکستگی اندام در هر دو کوهنورد شده است.
رئیس اورژانس استان گفت: با توجه به موقعیت سختگذر منطقه، دو مأموریت جداگانه برای اعزام بالگرد اورژانس انجام شد و مصدومان پس از اقدامات اولیه، به مراکز درمانی منتقل شدند.
گفتنی است، تنگ زندان از بکرترین مناطق طبیعی چهارمحال و بختیاری است که در دل رشتهکوه زاگرس و در درهای عمیق واقع شده و آبشار معروف این منطقه، از جاذبههای طبیعی گردشگری استان به شمار میرود.
نظر شما