لباس فرم مدارس اختیاری شد/ نظارت جدی بر تولید و توزیع در خراسان رضوی

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان خراسان رضوی گفت: لباس فرم دانش‌آموزان طبق آیین‌نامه جدید آموزش‌وپرورش اجباری نیست و تمام مراحل تولید و توزیع آن زیر نظر کارگروه‌های تخصصی و با مشارکت اولیا انجام می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، محمد شفاعی‌بجستانی، رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان استان خراسان رضوی، در گفت‌وگویی درباره جزئیات آیین‌نامه جدید تهیه لباس فرم مدارس، گفت: در راستای سامان‌دهی، برنامه‌ریزی و نظارت بر تأمین پوشاک دانش‌آموزان، کارگروهی با حضور نمایندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، نمایندگان اولیا و نهادهای نظارتی آموزش‌وپرورش تشکیل شده است که دبیری این کارگروه را اداره انجمن اولیا و مربیان بر عهده دارد.

وی افزود: معرفی شرکت‌های تولیدی مجاز توسط اداره کل صمت انجام می‌شود و نرخ‌نامه رسمی لباس فرم نیز پس از بررسی در ستاد تنظیم بازار به آموزش‌وپرورش ابلاغ خواهد شد. شفاعی‌بجستانی در ادامه درباره مراحل انتخاب طرح، رنگ و مدل لباس فرم بیان کرد که این موارد ابتدا به تأیید انجمن اولیا و مربیان می‌رسد و پس از انعقاد قرارداد با تولیدی‌های مجاز، در شورای مدرسه به تصویب خواهد رسید.

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان خراسان رضوی با اشاره به ممنوعیت اجبار خرید لباس فرم اظهار کرد: براساس ماده ۸۵ آیین‌نامه اجرایی مدارس، تهیه لباس فرم اجباری نیست و خانواده‌ها می‌توانند در چارچوب طرح و رنگ مصوب شورای مدرسه، لباس فرم دانش‌آموز خود را تهیه کنند. وی تأکید کرد متحدالشکل‌کردن لباس فرم در تمامی مدارس در دستورکار آموزش‌وپرورش نیست.

شفاعی‌بجستانی از آغاز فعالیت تیم‌های نظارتی با مدیریت وی و حضور نماینده اداره کل صمت خبر داد و گفت: نظارت بر مراکز توزیع لباس فرم از ابتدای تیرماه ۱۴۰۴ شروع شده است و خانواده‌ها می‌توانند گزارش‌های تخلف، انتقاد یا پیشنهادهای خود را از طریق شماره ۳۰۰۰۶۱۰۳۱۱ ارسال کنند.

وی در پایان تصریح کرد: تمام هزینه‌های تهیه لباس فرم برعهده شرکت‌های تولیدی طرف قرارداد است و دریافت هرگونه وجه اضافی از خانواده‌ها غیرقانونی محسوب می‌شود. همچنین برای شفافیت بیشتر، سامانه الکترونیکی لباس فرم دانش‌آموزان راه‌اندازی شده و مدیران مدارس باید از طریق سکوی دانا، مستندات را بارگذاری کنند و والدین نیز می‌توانند در پورتال اعلام‌شده، فرم‌های ارزیابی را تکمیل و پیگیری کنند.

48

کد خبر 2097480

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =