تجهیز ۱۰۰۰ کلاس درس جدید هرمزگان به فناوری آموزشی

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان با تأکید بر نقش محوری مدیران و معلمان در ارتقای کیفیت آموزش، گفت: هر برنامه و جلسه‌ای در حوزه آموزش ابتدایی، مایه امید و انگیزه برای فرهنگیان و خانواده آموزش و پرورش است.

به گزارش خبرآنلاین،  روز یکشنبه ۱۲ مرداد، منوچهر ضیایی در نشست هماهنگی عوامل اجرایی دوره توانمندسازی نیروی انسانی ابتدایی و نمایشگاه علمی جابر بن‌ حیان، اظهار کرد: کیفیت آموزش تنها با بودجه‌های کلان حاصل نمی‌شود، نخستین گام، انتخاب مدیران توانمند و با انگیزه است که بتوانند محیطی پویا و خلاق در مدارس ایجاد کنند.

وی با اشاره به اهمیت نقش مدیران مدارس به‌عنوان ستون‌های اصلی نظام آموزشی، افزود: حتی در مدارس دورافتاده، حضور یک مدیر متعهد می‌تواند موجب تحولی مثبت در فرآیند یادگیری دانش‌آموزان شود.

ضیایی ارتقای مهارت معلمان را از اولویت‌های آموزش و پرورش استان دانست و بیان کرد: دانش، انگیزه و روش تدریس معلمان در موفقیت دانش‌آموزان نقشی کلیدی دارد و باید همه ظرفیت‌ها را برای توانمندسازی آنان به کار گرفت.

وی تجهیز بیش از پنج هزار کلاس درس استان به ابزارهای فناوری آموزشی را دستاوردی مهم دانست و افزود: امسال این هدف برای هزار کلاس جدید برنامه‌ریزی شده است و وزارت آموزش و پرورش نیز در حوزه تأمین تجهیزات حمایت می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان همچنین نمایشگاه جابر بن‌ حیان را فرصتی برای رشد خلاقیت و کشف استعدادهای دانش‌آموزان عنوان کرد و گفت: این جشنواره ظرفیت بزرگی برای تمرین کار گروهی و نوآوری است و باید هر سال با ایده‌های تازه برگزار شود.

46

کد خبر 2097754

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار