تاج: مصطفوی حالش خوب بود و می‌خواست به فوتبال برگردد

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: داریوش مصطفوی این شخصیت ارزنده در تیم ملی، مدیریت فدراسیون و کمیته صدور مجوز زحمات زیادی کشید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال  در حاشیه تشییع پیکر داریوش مصطفوی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این ضایعه بزرگ را به جامعه ورزش و فوتبال تسلیت عرض می‌کنم، داریوش خان نقش بزرگی در توسعه فوتبال ایران داشت و از زمانی که به خاطر دارم در فوتبال ایران حضور داشت. وی هم در قامت بازیکن و هم دبیر و رئیس فدراسیون زحمات زیادی برای این رشته کشید.

رئیس فدراسیون فوتبال ادامه داد: ما همیشه از تجربیات مرحوم مصطفوی بهره‌مند بودیم و او رئیس کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای بود و تلاش‌ زیادی نیز در این زمینه داشت. روحیه کار او بسیار عالی بود.

تاج در پایان تصریح کرد: مرحوم مصطفوی روحیه بسیار خوبی داشت و حتی این اواخر می‌گفت که من حالم خوب است و به زودی برای خدمت به فوتبال برمی‌گردم.

253 258

کد خبر 2097867

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین