پیام تسلیت رییس کتابخانه ملی برای دکتر کریم سلیمانی

در پی درگذشت دکتر کریم سلیمانی، استاد برجسته تاریخ دانشگاه شهید بهشتی، رییس کتابخانه ملی پیام تسلیتی صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط‌عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی، در پیام تسلیت غلامرضا امیرخانی، رییس این سازمان آمده است:  

باسمه تعالی

«إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْءٌ»


با کمال تأسف و تأثر، درگذشت استاد گرانقدر، دکتر کریم سلیمانی را به خانوادۀ محترم ایشان و جامعۀ دانشگاهی کشور تسلیت می‌گویم.
دکتر سلیمانی با دانش و تعهد خود در عرصۀ تاریخ، همواره منبع الهام و راهنمایی برای دانشجویان و پژوهشگران تاریخ، خصوصاً تاریخ معاصر ایران بود.
علاوه بر آثار وی، از جمله کتاب عالمانه القاب رجال دورۀ قاجاریه، که مرجعی موثّق و ارزشمند برای محققّان و سندپژوهان به شمار می‌رود، همکاری و همفکری این استاد فقید در مباحث مختلف پژوهشی و مسائل مرتبط با اسناد تاریخی برای مجموعۀ سازمان اسناد و کتابخانۀ ملّی مغتنم بود.
یاد و خاطرۀ این استاد فرهیخته گرامی باد.

دکتر کریم سلیمانی، متولد سال ۱۳۳۶، عضو هیات علمی و استاد تاریخ دانشگاه شهید بهشتی، دانش‌آموخته دکترای ایران‌شناسی از دانشگاه بامبرگ آلمان بود. از او تا کنون دو کتاب «صادرات تنباکوی ایران به مصر براساس اسناد نو یافته از سال ۱۸۹۷ تا ۱۹۱۹» و «القاب رجال دوره قاجاریه» از این پژوهشگر تاریخ منتشر شده است.او همچنین مقاله‌هایی در حوزه تاریخ معاصر ایران برای مجله‌های تخصصی حوزه‌های تاریخ و ایران‌شناسی نگاشته است. دکتر سلیمانی در ماه‌های اخیر در مقالاتی به نقد دیدگاه‌های موسی غنی‌نژاد در انتقاد از عملکرد دکتر محمد مصدق نوشته بود که به طور گسترده در فضای مجازی منتشر و مورد توجه واقع شد.

۵۹۲۴۳

کد خبر 2098484

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین