به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ محمد نوذری، استاندار قزوین در نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان گفت: حمایت از بخش خصوصی در دستور کار دولت است و استان تمام قد از صنایع و تولیدکنندگان حمایت می کند.
این مقام مسئول با اشاره به کمبود آب در استان اظهار کرد: قزوین به شدت با مشکل آب شرب روبهروست و برای تامین آب از چاهها به عمق ۲۰۰متر رسیدهایم. برخی مجوزهای مرغداری و دامداری به دلیل نبود آب لغو شده، در چنین شرایطی پساب بهترین ظرفیتی است که صنایع باید از آن استفاده کنند.
نوذری با تأکید بر ظرفیتهای صنعتی، کشاورزی و گردشگری قزوین افزود: کمبود آب یکی از بزرگترین چالشهای استان است، اما با وجود این، صنعت قزوین فعال و پویاست و حتی در جنگ ۱۲روزه رژیم صهیونیستی تولید افزایش یافت و خللی در تولید ایجاد نشد و رویکرد دولت چهاردهم، حمایت تمامقد از صنایع است.
استاندار قزوین همچنین از وجود ۵۰معدن فعال در استان خبر داد و گفت: مجوز معادن غیر فعال باید به افراد آماده به کار واگذار شود و در بخش کشاورزی نیز، سهمیه آب افراد غیرفعال به تولیدکنندگان واقعی اختصاص یابد.
نظر شما