درخواست رشیدی‌کوچی از رسانه‌ها: همراهی کنید/ برایم مستنداتی بسیار عجیب فرستاده شد/ شاید، شاید، شاید چای دبش دیگری در میان باشد

نماینده سابق مجلس، درباره فساد اقتصادی که مدتی پیش در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرده نوشت: مستنداتی برام فرستادن بسیار عجیب!! حتما به صورت ویژه پیگیری می کنم و از رسانه های مستقل و غیروابسته می خوام همراهی کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جلال رشیدی کوچی نماینده سابق مجلس، در شبکه اجتماعی ایکس مطلبی را منتشر کرد و در صفحه مجازی خود در اینستاگرام به آن واکنش نشان داد. 

این نماینده سابق در مجلس، در استوری اینستاگرام خود نوشت: این توییت چند ساعت قبل نوشتم. فکر نمی کردم اینقدر واکنش های جالب به دنبال داشته باشه! مستنداتی برام فرستادن بسیار عجیب!! حتما به صورت ویژه پیگیری می کنم و از رسانه های مستقل و غیروابسته می خوام همراهی کنند. شاید، شاید، شاید چای دبش دیگری در میان باشد... 

رشیدی کوچی در شبکه اجتماعی ایکس نوشته بود: آقای دکتر پزشکیان، اخباری به دستم رسیده که نشان می دهد سال هاست مافیای پشت پرده در شرکت های معدنی گل گهر و گهر زمین، با فشار و نفوذ، مانع هرگونه تغییر و اصلاح شده اند. نتیجه اش هم فسادهای عظیمی و ناکارآمدی روزافزون است که امروز یک به یک رو می شود. 

امروز زمان مماشات نیست؛ لظفا با اعزام یک تیم بازرسی کاملا مستقل و امین، حقیقت را بدون سانسور به مردم بگویید و ضایع کنندگان حقوق حقه ملت را رسوا کنید. من الله التوفیق. 

درخواست رشیدی‌کوچی از رسانه‌ها: همراهی کنید/ برایم مستنداتی بسیار عجیب فرستاده شد/ شاید، شاید، شاید چای دبش دیگری در میان باشد

۳۱۲۲۲

کد خبر 2100451

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین