۰ نفر
۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶
۲ هزار برق غیرقانونی در زنجان حذف شد

بیش از دو هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان زنجان از ابتدای امسال شناسایی و جمع‌آوری شده است. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اعلام کرد این اقدام در راستای مقابله با استفاده‌های غیرقانونی از شبکه برق و حفاظت از منافع عمومی انجام شده است.

به گزارش خبرآنلاین از زنجان، علیرضا کاظمی با اشاره به رشد روزافزون انشعابات غیرمجاز طی سال‌های اخیر، گفت: همزمان با افزایش این پدیده، اقدامات نظارتی و برخوردهای لازم نیز شدت گرفته و نتایج محسوسی به همراه داشته است.
وی افزود: آمارها نشان می‌دهد در سال ۱۴۰۰ تعداد یک‌هزار و ۳۰ فقره، در سال ۱۴۰۱ حدود ۳۱۷ فقره و در سال ۱۴۰۲ نیز ۳۶۵ فقره برق غیرمجاز در استان جمع‌آوری شده است، اما در سال جاری این رقم به بیش از دو هزار مورد رسیده که بیانگر رشد چشمگیر شناسایی و برخورد با این تخلفات است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان خاطرنشان کرد: تشکیل کمیته تخصصی، طراحی برنامه‌های عملیاتی، اجرای نظام پایش منطقه‌ای و تعیین سهم شهرستان‌ها در شناسایی انشعابات غیرمجاز، از جمله اقداماتی است که موجب افزایش سرعت و دقت در این فرآیند شده است.
به گفته کاظمی، تغییر رویکرد مدیریتی، تعیین مجری مشخص برای طرح، استفاده از فناوری‌های نوین و تحلیل داده‌های نرم‌افزاری نیز نقش مهمی در شتاب‌بخشیدن به روند جمع‌آوری برق‌های غیرمجاز داشته است. وی تأکید کرد ادامه این مسیر علاوه بر کاهش تلفات انرژی و پایداری شبکه، گامی جدی در پیشگیری از سوء‌استفاده از زیرساخت‌های حیاتی کشور خواهد بود.

کد خبر 2103525

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار