۳۳ طرح کشاورزی در هفته دولت به بهره برداری می رسد

ربیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از افتتاح ۳۳ طرح کشاورزی در هفته دولت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ، نامدار صیادی گفت:در هفته دولت، ۳۳ طرح توسعه‌ای در بخش کشاورزی لرستان با اعتبار ۲۱۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود:بخشی از این پروژه‌ها بر بهبود بهره‌وری منابع آب و خاک متمرکز است و برخی دیگر نیز در حوزه مکانیزاسیون و صنایع تبدیلی اجرا شده تا زنجیره تولید و فرآوری محصولات کشاورزی تکمیل شود.

وی گفت : طرح‌های بخش کشاورزی منجر به ایجاد حدود ۱۱۰ شغل مستقیم و ۲۵۰ شغل غیرمستقیم در سطح این استان خواهد شد.

صیادی اظهار کرد : این طرح‌ها قطعاً در افزایش تولید بخش کشاورزی لرستان مؤثر خواهد بود و گامی مهم در جهت توسعه اقتصاد روستایی محسوب می‌شود.

وی افزود:پروژه‌های کشاورزی بخشی از برنامه‌های دولت برای حمایت از بخش کشاورزی، تقویت اشتغال روستایی و افزایش تولید محصولات کشاورزی در لرستان است.

وی گفت:در کنار افتتاح این طرح‌ها تغییرات اقلیمی، خشک‌سالی‌های اخیر و کمبود منابع آبی همچنان از مهم‌ترین دغدغه‌های کشاورزان لرستان به‌شمار می‌رود.

کد خبر 2104821

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین