تاریخ ایرانی نوشت:

اولین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی (ملی) در تاریخ 24 اسفندماه 1359 برگزار شد.
نتیجه انتخابات در دور اول، راهیابی 18 نامزد از تهران و 79 نامزد از شهرستان‌ها بود و بدین ترتیب گروهی از نامزد‌ها فرصت یافتند در مرحله دوم که در تاریخ 19 اردیبهشت 59 برگزار شد بار دیگر شانس خود را برای ورود به اولین مجلس تاریخ جمهوری اسلامی امتحان کنند.
یکی از گروه‌هایی که در این انتخابات از اقبال مردمی بالایی برخوردار شد فراکسیون ائتلاف بزرگ بود. ائتلافی متشکل از چند گروه عمده مذهبی شامل جامعه روحانیت مبارز، حزب جمهوری اسلامی، سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، انجمن اسلامی معلمان، نهضت زنان مسلمان، سازمان فجر اسلام، اتحادیه انجمن‌های اسلامی شهر ری و بنیاد الهادی.
اين عکس، آگهی تبلیغاتی این ائتلاف را برای شرکت در دور دوم انتخابات در تهران نشان می‌دهد. از 12 نامزد این ائتلاف برای تکمیل نمایندگان تهران در دور دوم، 10 نامزد به مجلس راه یافتند.
/2929
کد خبر 210494

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار