نقوی حسینی: ظریف سیاستمداری قهار است/ ظریف تلاش می‌کند کار دیپلماتیک را تا حدی خارج از قالب‌های صرفاً ایدئولوژیک پیش ببرد

سخنگوی اسبق کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اشراف و پختگی عراقچی بر موضوعات سیاست خارجی کمتر از ظریف است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیدحسین نقوی حسینی در ارزیابی خود از عملکرد تیم دیپلماسی کشور گفت: آقای ظریف سیاستمداری قهار و دیپلماتی بسیار فعال است که منافع ملی برای او اهمیت دارد و تلاش می‌کند کار دیپلماتیک را تا حدی خارج از قالب‌های صرفاً ایدئولوژیک پیش ببرد.

در فیلمی که ایران ۲۴ از اظهارات نقوی حسینی منتشر کرده، او با اشاره به ویژگی‌های سیدعباس عراقچی ادامه می دهد: آقای عراقچی فردی متدین، انقلابی و دارای سوابق خوب است، اما آن پختگی، جسارت و اشرافی که آقای ظریف دارد، در او کمتر دیده می‌شود. به همین دلیل هم هست که وقتی مصاحبه یا گفت‌وگویی انجام می‌دهد، گاهی ناخواسته حاشیه و تنش ایجاد می‌شود.

این نماینده پیشین مجلس تاکید کرد: در مجموع ظریف دیپلماتی مسلط و باتجربه است.

۲۹۲۱۱

کد خبر 2106186

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین