هم‌بازی شدن سارا بهرامی و مجتبی پیرزاده نزدیک به  ۱ میلیارد و نیم فروخت

آمار فروش و تعداد تماشاگران نمایش‌هایی که در نوبت اجرایی تیر و مردادماه ۱۴۰۴ در سالن‌های تماشاخانه‌ ایرانشهر روی صحنه رفتند، اعلام شد. در این میان، نمایش «یخبستگی» به کارگردانی‌ احمد سلگی با بازی سارا بهرامی و مجتبی پیرزاده به فروشی معادل ۱ میلیارد و ۳۴۹ میلیون و ۵۰ هزار تومان دست پیدا کرد. 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط‌عمومی تماشاخانه ایرانشهر، آمار فروش و تعداد تماشاگران نمایش‌های «یخبستگی»، «ورق‌الخیال»، «بالزی»، و «باغ عدن» که در فاصله‌ زمانی ۱۸ تیر تا ۲۱ مردادماه سال جاری در سالن‌های سمندریان و ناظرزاده‌ کرمانی‌ به صحنه رفتند، به تفکیک اجراها مشخص شد.

نمایش «یخبستگی» که به کارگردانی‌ احمد سلگی در سالن ناظرزاده با ظرفیت ۲۱۲ تماشاگر و قیمت بلیت ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومان روی صحنه رفت؛ با ۱۹ اجرا و میزبانی از ۴۴۱۹ تماشاگر، توانست به فروشی معادل ۱ میلیارد و ۳۴۹ میلیون و ۵۰ هزار تومان دست پیدا کند. 

نمایش «ورق‌ الخیال» که به کارگردانی اسماعیل گرجی در سالن استاد سمندریان با ظرفیت ۱۵۰ تماشاگر و قیمت بلیت ۳۵۰ هزار تومان روی صحنه رفت؛ با ۱۱ اجرا و میزبانی از ۱۴۰۷ تماشاگر فروشی معادل  ۳۹۳ میلیون و ۹۸۰ هزار تومان داشته‌ است.

نمایش «بالزی» به کارگردانی رضا کرمی‌زاده در سالن استاد سمندریان با ظرفیت ۱۵۰ تماشاگر و قیمت بلیت ۴۰۰ هزار تومان و با ۳۰ اجرا توانست با میزبانی از ۲۴۵۱ تماشاگر به فروشی معادل ۴۸۲ میلیون و ۴۷۰ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «باغ عدن» به کارگردانی شایان‌ افشردی نیز در سالن سمندریان و قیمت بلیت ۳۰۰ هزار تومان و با ۱۲ اجرا توانست با میزبانی از ۷۲۵ تماشاگر فروشی معادل  ۸۱ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان داشته باشد.

هم‌بازی شدن سارا بهرامی و مجتبی پیرزاده نزدیک به  ۱ میلیارد و نیم فروخت

۲۴۲۲۴۲

کد خبر 2106722

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار