باند جدید محور سرخه-سمنان به طول ۱۱/۵ کیلومتر افتتاح شد و به بهره برداری رسید.

صبح امروز، با حضور اسکندر مومنی وزیر کشور و جمعی از مسئولان استان، باند جدید محور سرخه-سمنان به طول ۱۱/۵ کیلومتر افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،سیدمحمد حسینی طباطبایی مدیرکل راه و شهرسازی استان سمنان در حاشیه افتتاح این مراسم گفت: عملیات احداث باند جدید محور سرخه-سمنان از سال ۱۳۹۸ به‌کارفرمایی اداره کل راه و شهرسازی استان سمنان آغاز شد.

حسینی طباطبایی ادامه داد: اعتبار این پروژه جهت اجرا بیش از ۲ هزار میلیارد ریال است که بیش از یک هزار میلیارد آن جهت احداث و یک هزار میلیارد دیگر با اعتبار اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به منظور اجرای طرح ایمنی هزینه شده است.

وی با اشاره به مشخصات فنی و عمرانی اجرا شده در پروژه ادامه داد: احداث ۶۹ آبرو در مسیر، اجرای دو دوربرگردان، ایجاد مسیر دسترسی از جاده قدیم به جاده اصلی (اتصال آنتی) و اجرای بلوار خروجی به داخل شهرستان سمنان از مهم‌ترین عملیات عمرانی انجام شده در پروژه است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان سمنان تصریح کرد: با بهره‌برداری از این محور علاوه بر ایجاد مسیری ایمن برای زائران طریق الرضا و حذف ورودی ناایمن جاده قدیم به شهر سمنان، منظره شهری سمنان با زیبایی بیشتر در معرض دید زائران قرار می‌گیرد.

کد خبر 2106881

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار