۲۰۰ نیروگاه خورشیدی جدید برای رفع ناترازی برق در راه است

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه از صدور مجوز احداث ۲۰۰ نیروگاه خورشیدی جدید در این استان خبر داد و این پروژه‌ها را گامی مهم در جهت توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و رفع ناترازی برق عنوان کرد.

عبدالرضا علیرضاپوری در گفت‌وگو با خبرنگارخبرآنلاین در کرمانشاه با اشاره به اهمیت انرژی‌های تجدیدپذیر در گذار به آینده‌ای پاک‌تر و پایدارتر، گفت: انرژی‌های تجدیدپذیر نقشی حیاتی در تامین انرژی و کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی دارند.

وی با اشاره به پروژه‌های انجام شده در زمینه توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در استان، افزود: در راستای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، ۴۸۰ نیروگاه خورشیدی حمایتی با ظرفیت ۵ کیلووات برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بسیج سازندگی احداث شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با اشاره به نیروگاه‌های خورشیدی در حال بهره‌برداری، تصریح کرد: علاوه بر نیروگاه‌های حمایتی، ۵۲۴ نیروگاه خورشیدی بزرگ و کوچک مقیاس به ظرفیت ۶ مگاوات در استان برق تولید می‌کنند و به شبکه متصل هستند.

علیرضا پوری با اشاره به بزرگترین نیروگاه خورشیدی استان،گفت: نیروگاه ۱/۵ مگاواتی سمنگان که در سال گذشته به بهره‌برداری رسید، بزرگترین نیروگاه خورشیدی استان است و برق تولیدی آن به شبکه سراسری وصل شده است.

وی در پایان با اعلام صدور مجوز احداث ۲۰۰ نیروگاه خورشیدی جدید در استان، خاطر نشان کرد: این مجوزها برای ۱۰۰ متقاضی صادر شده و امیدواریم تا پایان سال به بهره‌برداری برسند.

کد خبر 2110288

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =