علیرضا لطفی در گفتوگو با خبرنگار خبرآنلاین در کرمانشاه، با تاکید بر طرح نظارتی ویژه بازگشایی مدارس، اظهار داشت: با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی و افزایش تقاضا برای تهیه اقلام مورد نیاز دانش آموزان (لوازم التحریر، پوشاک، کیف، کفش و سرویس مدارس) طرح ویژه نظارتی با هدف کنترل قیمتها، گرانفروشی، تقلب، کمفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور فروش، عرضه کالای تقلبی و برخورد با افراد متخلف آغاز شده است.
وی با بیان اینکه طرح نظارتی ویژه بازگشایی مدارس از چهارم شهریور ماه آغاز و تا ۱۶ مهرماه ادامه خواهد داشت، افزود: در این طرح ۱۵ اکیپ مشترک با مشارکت دستگاههایی مانند اتاق اصناف، سازمان صنعت، معدن و تجارت و سایر نهادهای مرتبط، به صورت میدانی به بازرسی و رصد بازار میپردازند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه، با اشاره به نمایشگاه پاییزه ،تصریح کرد: علاوه بر نظارت و پایش بازار ، نظارت ویژه بر قیمت محصولات در نمایشگاه پاییزه ویژه بازگشایی مدارس صورت میگیرد.
لطفی در پایان یادآور شد: درصورت مشاهده هرگونه تخلف بدون اغماض با متخلفان برخورد میشود. لذا از مردم خواست در صورت برخورد با هرگونه تخلف، مورد تخلف را از طریق شماره تلفنهای ۱۲۴ یا ۱۳۵ گزارش دهند تا در کوتاهترین زمان ممکن مورد گزارش شده رسیدگی شود.
انتهای پیام/
نظر شما