به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وحید جلیلی، قائممقام سازمان صداوسیما در مراسم «پاسداشت شهادت دولتمردان یمنی» مبانی تمدن غربی را وحشی خواند و گفت: تمدن وحشی غرب در دویست تا سیصد سال گذشته هرچه توانسته در غرب آسیا جنایت، غارت و تحقیر ملتها را رقم زده است.
در فیلمی که خبرگزاری دانشجو از اظهارات او منتشر کرده، وحید جلیلی می گوید: امروز در اوج یک نزاع تاریخی و تمدنی با اروپاییها و آمریکاییها هستیم که حتی سالهاست یک سگ هاری را به نیابت از خود در منطقه به کار گرفتهاند.
قائم مقام سازمان صداوسیما با تاکید بر نیاز به داشتن قدرت نرم افزاری برای مقابله با غرب گفت: اگر در حوزه نرمافزاری شکست بخوریم، حتی پیشرفتهای سختافزاری هم نمیتواند در برابر خوی وحشی گری و تجاوزگری غربیها مقابله کنید.
او افزود: مردم عزیز یمن امروز بیش از آنکه موشکهایشان اثرگذار باشد دارای اراده ای بر اساس مبانی قرآنی و تربیت دینی هستند. با وجود این اراده حتی اگر ضرباتی از دشمن بخورند این ضربات قابل ترمیم هستند. این الگو قابل فراگیر شدن است.
۲۹۲۱۱
نظر شما