به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ، سید سعید شاهرخی در این جلسه که باحضور سردار نعمت اله باقری فرمانده سپاه لرستان برگزار شد، افزود:حجم کار در زمینه مدارس تخریبی و سنگی در استان زیاد است و بر همین اساس باید از ظرفیت های ویژه ای همچون مردم محوری در اجرای پروژه ها، مشارکت خیرین و جذب منابع مسولیت اجتماعی استفاده کرد.
تاکید بر جذب منابع مسولیت اجتماعی
وی ادامه داد: برای برچیده شدن ۷۰ مدرسه سنگی در استان باید متفاوت تر از ۹ ماه گذشته عمل کنید و طی هفته آینده لیست کامل اسامی و جزییات این پروژه ها، مورد بررسی قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: جذب منابع مسولیت اجتماعی نیز در این زمینه مدنظر دستگاه های مربوطه باشد.
استاندار لرستان گفت: از این تعداد مدرسه ۵۲ پروژه توسط بسیج سازندگی استان اجرا می شود و پیگیری لازم برای جذب ۷۵ میلیارد تومان اعتبار ملی لازم برای اجرای این پروژه ها، باید انجام شود.
مهندس شاهرخی افزود: از تعهد، علاقه و پشتکار سپاه حضرت ابوالفضل علیه السلام لرستان و بسیج سازندگی استان برای اجرای این طرح ها باید قدردانی کرد.
وی ادامه داد: ۱۶ مدرسه سنگی دیگر نیز توسط بنیاد برکت تقبل شده و ۲ مدرسه دیگر نیز به علت مشکل زمین و جانمایی تاکنون تعیین تکلیف نشده اند که طی هفته جاری تعیین تکلیف خواهند شد.
بهره برداری از جایگزین ۱۶۳ مدرسه کانکسی استان
استاندار لرستان خاطرنشان کرد: از مجموع ۱۷۰ مدرسه کانکسی استان ۱۶۳ مدرسه همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید به بهره برداری می رسد و مابقی نیز تا ۱۵ مهرماه تکمیل و افتتاح می شوند..
مهندس شاهرخی اظهارداشت: ۱۵ مدرسه تخریبی با ۱۳۲ کلاس درس در استان وجود دارد که باید پیگیری های لازم برای تامین اعتبار و اجرای آنها از طریق هلدینگ های بزرگ از جمله خلیج فارس و ...صورت بگیرد.
وی افزود: در خصوص مدارس با تراکم بالای ۳۵ نفر که ۲۱۶ کلاس درس هستند هم باید مواردی همچون جابجایی کلاس ها، تقسیم بندی دانش آموزان و ...تا پیش از آغاز سال تحصیلی انجام شود.
وی ادامه داد: ۶۴ مدرسه با ۳۵۹ کلاس درس در حال ساخت در سطح استان وجود دارد که میزان پیشرفت این طرح ها نیز باید به دقت و سرعت احصا شود تا روند ساخت آنها تسریع گردد.
48
نظر شما