نخستین جشنواره تابستانه کرمان برگزار می شود

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان اعلام کرد: نخستین جشنواره تابستانه این استان از ۲۲ تا ۳۱ شهریور در شهر کرمان و چند شهرستان دیگر برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ مرتضی نیکرو در نشست خبری اظهار کرد: این جشنواره که با هدف معرفی آثار هنری، صنایع‌ دستی، غذاهای سنتی و ظرفیت‌های گردشگری استان طراحی شده، مقدمه‌ای برای جشنواره پاییزه با گستره ملی در آذرماه خواهد بود.

وی گفت: به دلیل تقارن با ماه‌های محرم و صفر، برگزاری جشنواره تابستانه به پایان شهریور موکول شد. برنامه ما این است که جشنواره پاییزه را در سطح ملی و با حضور دست‌ کم ۱۰ استان برگزار کنیم. هدف اصلی، معرفی میراث فرهنگی و صنایع‌ دستی کرمان، موسیقی بومی و غذاهای سنتی است.

نیکرو افزود: جشنواره امسال علاوه بر شهر کرمان در شهرستان‌های مختلف استان نیز برپا خواهد شد و هر شهرستان فرصت خواهد داشت ظرفیت‌های گردشگری و فرهنگی خود را معرفی کند.

به گفته سرپرست میراث فرهنگی استان کرمان، تقویم جشنواره به این شرح است؛ ۲۲ شهریور، جشنواره موسیقی نواحی در شهرستان بافت؛۲۳ شهریور جشنواره خرما در جیرفت؛ ۲۴ شهریور جشنواره موسیقی در کهنوج؛ ۲۵ شهریور جشنواره خرما در منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم؛ ۲۶ شهریور جشنواره «گلیم شیرکی‌پیچ در سیرجان؛ ۲۷ شهریور تور گردشگری و کنسرت سالار عقیلی در زرند؛ ۲۸ شهریور جشنواره فیروزه در شهربابک؛ ۲۹ شهریور جشنواره ملی پسته رفسنجان در عمارت حاج آقا علی و۳۰ شهریور، جشنواره قالی در راور؛ همچنین در طول این ۱۰ روز، نمایشگاه صنایع‌ دستی و برنامه‌های فرهنگی در جنگل قائم، ماهان و راین برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: بخش ویژه‌ای از جشنواره به کاروان گردشگری با خودروهای کمپر اختصاص دارد که با عنوان «خشت تا خشت» اجرا می‌شود. این تور از ۲۲ شهریور در بم آغاز شده و در مسیر خود از کرمان و رفسنجان نیز عبور خواهد کرد تا جاذبه‌های تاریخی و طبیعی استان معرفی شوند.

کرمان میزبان موسیقی نواحی

در ادامه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان نیز اعلام کرد: پنجمین دوره جشنواره موسیقی نواحی استان کرمان روزهای ۱۹ و ۲۰ شهریور در شهر بافت برگزار می‌شود.
حسین اسحاقی افزود: برنامه ریزی خوبی برای اجرای جشنواره تابستانی شده است و سعی داریم گروه‌ها و بخش‌های هنری را برای شرکت در جشنواره هماهنگ و تقویت کنیم.

وی تاکید کرد: ۱۳۰ برنامه شاخص و فاخر در راستای برنامه کرمان برفراز و طرح لبخند دنیا به کرمان ۱۴۰۵ در مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی برنامه ریزی شده است.
دبیر شورای اطلاع رسانی استان کرمان با اشاره به رایزنی برای بازگشت و برگزاری مجدد جشنواره ملی موسیقی نواحی کشور به استان کرمان تاکید کرد: در خصوص این جشنواره، مفصل با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفر به کرمان صحبت شد که جزئیات و نتایج آن در نشست خبری آتی با اصحاب رسانه اطلاع رسانی می‌شود.

48

کد خبر 2112443

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار