۰ نفر
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۵
کشت صیفی‌جات در جاسک ممنوع شد

فرماندار جاسک از اعمال ممنوعیت برای کشت صیفی‌جات در جاسک به دلیل بحران کم‌آبی خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، در پی تشدید بحران کم‌آبی و کاهش چشمگیر منابع آب زیرزمینی، شورای حفاظت از منابع آب شهرستان در جلسه‌ای فوق‌العاده، کشت هرگونه محصول صیفی به ویژه «هندوانه» را در منطقه سورک و روستاهای حاشیه رودخانه سدیچ این شهرستان به‌مدت یک سال ممنوع اعلام کرد.

در این جلسه که به‌منظور بررسی وضعیت بحرانی آب شرب و کشاورزی در سال آبی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ برگزار شد، اعضای شورا بر لزوم حفظ منابع محدود آب برای تأمین شرب مردم تأکید کردند.

مطابق این مصوبه، تمامی کشاورزان و مالکان چاه‌های مجاز و غیرمجاز موظف به توقف فعالیت‌های کشاورزی در منطقه و جمع‌آوری تجهیزات چاه‌های غیرمجاز هستند.

احمد جمال الدینی فرماندار شهرستان جاسک در این خصوص هشدار داد: در صورت بی‌توجهی به این مصوبات، دستگاه‌های مسئول از جمله امور آب، برق و منابع طبیعی پرونده متخلفان را به دادسرای عمومی و انقلاب ارجاع خواهند داد.

وی افزود: این تصمیم در راستای صیانت از منابع حیاتی آب و پیشگیری از تنش‌های اجتماعی ناشی از کم‌آبی اتخاذ شده است.

46

کد خبر 2114746

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار