۲۰ نفر
۲۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۷
زمان بازگشت حسن یزدانی به مسابقات مشخص شد

نام حسن یزدانی در لیست اولیه برای حضور در بازی‌های کشورهای اسلامی ارسال شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی از ۱۷ تا ۲۲ آبان در ریاض پایتخت عربستان برگزار می‌شود و کاروان ورزشی ایران نیز در رشته‌های مختلف عازم این رویداد خواهد شد.

به گزارش ایسنا، حسن یزدانی دارنده مدال‌های طلای جهان و المپیک پس از المپیک ۲۰۲۴ پاریس برای دومین مرتبه کتف خود را مورد عمل جراحی قرار داد، مدتی است که تمرینات سبک خود را برای بازگشت به میادین در وزن ۹۷ کیلوگرم آغاز کرده است.

در شرایطی که پیش از این اعلام شده بود این کشتی‌گیر از سال ۲۰۲۶ وارد رقابت‌های کشتی می‌شود، به احتمال فراوان از مسابقات کشورهای اسلامی به میادین بازمی‌گردد.

بر همین اساس نیز نام وی به همراه یکی دو کشتی‌گیر دیگر در لیست اولیه وزن ۹۷ کیلوگرم به کمیته ملی المپیک ارسال شده تا اگر تا آبان شرایط حضور در میادین را داشت به این مسابقات اعزام شود.

قرار است کادر فنی تیم ملی پس از بازگشت از مسابقات قهرمانی جهان نظر نهایی خود را درباره اعزام یزدانی به بازی‌های کشورهای اسلامی اعلام کند.

صفحه رسمی بازی‌های کشورهای اسلامی نیز با انتشار تصویر حسن یزدانی از حضور این قهرمان بزرگ در بازی‌های اسلامی خبر داد.

احتمال حضور احمد تاج‌الدین‌اف دارنده مدال‌های طلای جهان و المپیک از بحرین، ریزابک آیتموخان و همچنین ماگومدخان ماگومدوف نیز در این رقابت‌ها در وزن ۹۷ کیلوگرم وجود دارد.

258 258

کد خبر 2116273

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • سعید IR ۱۸:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۵
    1 0
    امیدوارم حسن آقا مقتدرانه وارد ۹۷ بشه. چون امیر‌علی آذرپیرا با وجود بردن غول های کشتی خیلی نا مطمئن و با اعتماد به نفس پایین کشتی می گیره. ترسم از تکرار داستان حیدری مقابل کورتانیدزه است که وقتی بالاخره موفق شد ببش در همون مسابقات به حریف ضعیفتر باخت. الانم می ترسم تاریخ تکرار بشه و در فینال حریف آمریکا نشه.
  • IR ۲۰:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۵
    0 0
    سلطان خوش امدی
  • جرجینیو IR ۲۲:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۵
    0 0
    ایکاش حسن همون 86میموند گ
  • محمد از لرستان IR ۰۰:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۶
    5 1
    ضمن احترام به حسن یزدانی بهتر بود هادی غلامی به مسابقات کشورهای اسلامی معرفی میشد.
  • ص IR ۰۱:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۶
    0 1
    اگر قراره در ۹۷ باشه باید دید تکلیف اذرپیرا چی میشه آذر پیرا در ۹۷ جا افتاده و احتمالا بهترم میشه
  • ایران IR ۰۲:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۶
    0 0
    تبریک به مناسبت قهرمانی شیر بچه های ایران،اما ای کاش در بعضی اوزان کشتی‌گیران بهتری وارد تیم ملی شوند،آذر پیرا با وجود پیروزی مقابل تاجدینوف،نشان داد که کشتیگیر خوبیه،اما شش دانگ نیست،در عکس العمل ها بسیار ضعیف و کُند عمل می کند،بیشتر به امتیاز هُل دادن به خارج از تشک واخطار دل می بنده،از نفس کم میاره،اگر کشتی با مغول داور یه امتیاز کم کاری به حریفش می داد،یا امتیاز آخر را مغولی گرفته بود در همان کشتی اول که۲-۲پیروز شد،حذف می شد
  • جواد IR ۰۳:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۶
    3 6
    جانم خجالت بکشید: یزدانی پیرشده باعث شکسته شدن استخوان‌هایش نشوید!که صدای شکسته شدن اش می آید!
  • یاس IR ۰۹:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۶
    1 1
    ان شااله این پهلوان دوست داشتنی کشورمون با سلامتی کامل به اهداف و آرزوهاش برسه
  • مافیای کشتی IR ۱۰:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۶
    1 5
    آینده کشتی کامران قاسمپور رو خراب کرد حالا نوبت به امیرعلی آذرپیرا رسیده؟ این سوگولی دبیر یا برنگرده یا همون وزن خودش کشتی بگیره چکار به کشتی گیر های دیگه داره...
    • انتخابی میدن با اذرپیرا IR ۲۲:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۹
      2 1
      اگه تو وزن ۹۷ کشتی بگیر حسن یزدانی باید با امیر علی اذرپیرا‌ انتخابی بده
  • رضا IR ۱۷:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۱
    0 0
    با سلام به همه پهلوانان کشور عزیزم حماسه بزرگی با لطف خدا و زحمات مربیهای سازنده،تیم ملی،رئیس فدراسیون،همو همه میخواهم،کوتاه عرض کنم امیدوارم پهلوانان،کشتی عزیز کشورم برن نزد آقا حسن یزدانی پهلوان عزیز که در سال‌های اخیر علمدار و کاپیتان کشتی‌ کشورمون که باعث دلگرمی همه ماها بود و هست که احساس تنهایی خدایی ناکرده نکنه و چه زیباست که شما پهلوانان درس و مرام پهلوانی را با این کار برای ما مشق کنید خداوند همه شما عزیزان رو برای ما و کشورمون هفس کنه ، یا علی(ع) مدد .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین