به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ با صعود تیم ملی ایران به رقابتهای جامجهانی ۲۰۲۶ حالا شاگردان امیر قلعهنویی خود را برای حضور در این رقابتها آماده میکنند.
تیم ملی ایران بعد از حضور در رقابتهای کافا و عملکرد ضعیف در این مسابقات و کسب عنوان نایب قهرمانی، در پنجره پیش رو فیفادی به مصاف حریفان دوستانه خود میرود. براساس اعلام فیفا یوزها ابتدا هجدهم مهرماه برابر روسیه در ولگوگراد قرار خواهند گرفت و بعد از آن در روز بیستودوم مهر در دبی مقابل تانزانیا صف آرایی خواهند کرد.
در حالیکه پیش از این فدراسیون فوتبال مدعی شده بود که برای بازی با اروگوئه به نتیجه رسیده و حتی کادر فنی بازی با شیلی را به دلیل کیفیت نه چندان بالای این تیم رد کرده، ناگهان فیفا اعلام کرد که تیم درجه سومی تانزانیا حریف ایران در این فیفادی است! تیمی از قاره سیاه که در این قاره هم جزو تیم های درجه 3 و زنگ تفریح به شمار می رود و هرگز تیم جدی و قابل اعتنایی نیست.
باید به فدراسیون فوتبال و مجموعه تیم ملی تبریک گفت که از اروگوئه به تیمی مثل تانزانیا رسیده اند. بازی با اسم های دهان پرکن و دیدار با تیم های درجه 4! قالب کردن گنجشگ به جای قناری!
253 258
نظر شما