نخستین نشست مجمع عمومی فراکسیون رهروان ولایت عصر امروز در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

به گزارش خبر‌آنلاین، کاظم جلالی دبیر هیات موسس این فراکسیون در نشست خبری با خبر‌نگاران به سئوالات مختلف آنان درباره ضرورت تشکیل این فراکسیون پیش‌بینی از آرایش سیاسی مجلس نهم و برنامه‌های این فراکسیون پاسخ داد.
جلالی پس از نشست اعضای فراکسیون رهروان ولایت گفت: برخی در مجلس از ولایت هزینه می‌کنند در حالی که ما معتقد هستیم که ما باید برای ولایت هزینه شویم.
وی با بیان اینکه فراکسیون رهروان ولایت به دنبال پاسداری از حریم اسلام و نگهبانی از آرمان‌های امام (ره)، رهبر معظم انقلاب و دفاع از جایگاه ولایت فقیه است گفت: پاسداری از قانون اساسی، حفظ شأن قوه مقننه و تحقق سند چشم‌انداز به عنوان بالاترین سند بالادستی کشور توجه به مشکلات مردم و رایزنی با فراکسیون‌ها مختلف کشور اولویت های ماست.
جلالی را در این نشست خبری شجاعی کیاسری نماینده مردم ساری، عزیزی نماینده منتخب مردم شیروان و نعمتی نماینده منتخب مردم اسد‌آباد همراهی می‌کرد.
جلالی در ادامه با اشاره به برگزاری اولین مجمع عمومی فراکسیون رهروان ولایت گفت در این جلسه نقطه‌نظرات نمایندگان ارائه شد که در نهایت در اساسنامه لحاظ می‌شود و بعد از تصویب در مجمع عمومی شورای مرکزی و هیات‌رئیسه آن اعلام خواهند شد.
به گفته وی در مجمع عمومی این فراکسیون 173 نفر از دعوت شدگان حضور داشتند که عده‌ای از دعوت‌شدگان به دلیل اینکه در سفر بودند و حضور نداشتند اطلاع داده و عذر‌خواهی کرده اند. تعدادی از نمایندگان نیز به دلیل حضور در کمیسیون تلفیق مجلس نتوانستند در جلسه مجمع عمومی فراکسیون رهروان ولایت شرکت کنند.
جلالی درباره سخنرانان این نشست عمومی گفت: جناب ابوترابی، باهنر، اکبریان، بزرگواری، گروسی، دکتر مروی، کاتب، عبدی، نوری، دوات‌گر، جعفری، عباسی و کوچکی‌نژاد، فرهنگی از جمله نمایندگان بودند که نقطه‌نظرات خود را بیان کردند.
وی افزود: در پایان هم دکتر لاریجانی به بیان نظرات خود پرداخت و در خصوص مسائل اصلی کشور و مشکلات مردم سخن گفت و درباره اولویت‌‌های کاری نمایندگان و مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی دیدگاه‌های خود را بیان کردند.
جلالی در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره اینکه آیا از حلقه حامیان دولت هم در این نشست حضور داشتند، گفت: ما خط‌کشی سیاسی در این زمینه نداریم و فکر می‌کنیم مجلس نهم مجلسی اصولگرا است که نیرو‌های نخبه زیادی دارد.
وی ادامه داد از یک منظر همه ما حامی دولت هستیم ولی طبعاً این آرزوی موفقیت با نقد‌هایی همراه است.

به گفته جلالی اعضای این فراکسیون در خصوص ریاست آقای دکتر لاریجانی اتفاق نظر دارد اما این فراکسیون فقط به منظور تعیین رئیس مجلس تشکیل نشده است و در طول چهار سال مجلس فعالیت سیاسی خواهد کرد.
جلالی در پاسخ به پرسش دیگری در باره ضرورت تشکیل فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت گفت: اختلاف قرائتی در میان اصولگرایان وجود دارد، برخی از ولایت هزینه می‌کنند درحالی که ما معتقد هستیم ما باید برای ولایت هزینه شویم. ضمن اینکه در حوزه‌های نگاه به مردم و مجلس تفاوت‌هایی در میان اصولگرایان دیده می‌شود و برخی فکر می‌کنند مدیریت مجلس می‌تواند در اختیار یک عده‌ای خاص باشد.
دبیر هیات موسس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت در پاسخ به پرسش خبر‌نگار دیگری درباره اینکه تشکیل این فراکسیون به معنای پایان عمر فراکسیون اصولگرایان است، گفت: اینکه سایر دوستان ما چه حرکتی را انجام می دهند را مطلع نیستیم ولی ما فکر می‌کنیم بدنه مجلس خواهان مشی متعادل، استفاده از همه نخبگان و دوری از تهران‌ محوری هستند.
جلالی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا در این جلسه درباره نواب رئیس مجلس موضوعی مطرح شد، گفت: هیچ بحثی درباره هیات‌رئیسه در این جلسه مطرح نشد حتی درباره ریاست مجلس هم موضوعی طرح نشد.
دبیر موقت هیات‌رئیسه فراکسیون رهروان ولایت در خصوص پیش‌بینی‌اش از فراکسیون‌های سیاسی که در درون مجلس شکل خواهد گرفت، اظهار داشت در این جایگاه ما پیش‌بینی می‌کنیم فراکسیون رهپویان تحت مدیریت آقای زاکانی، فراکسیون پایداری و فراکسیون رهروان ولایت تشکیل شود.
/2727

کد خبر 212012

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 28
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۰:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    18 1
    چه عجب يک حرکتي از مجلس جديد ديديم
  • بدون نام IR ۲۰:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    16 20
    از الان براي لاريجاني کار مي کنيد. هنوز مجلس شروع نشده؟
  • بدون نام IR ۲۰:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    7 0
    اين نماينده ساري عضو هيات موسسه؟
    • بدون نام IR ۲۰:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
      4 0
      وقتي توي جلسه آمده پس هست ديگه
    • بدون نام IR ۲۱:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
      4 0
      اونايي که اصولگرايي ناب و غير ناب مي گفتن کجان؟
  • بدون نام IR ۲۰:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    4 11
    من نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنند می تونند با لاریجانی هم اوردی کنند
  • بدون نام IR ۲۰:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    21 5
    با اين ترتيب رياست حداد عادل منتفي مي شه.
  • بدون نام IR ۲۰:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    14 2
    به نظر من با وجود فراکسیون رهروان ولایت فراکسیون اصولگرایان دیگر موضوعیتی ندارد
  • بدون نام IR ۲۰:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    6 28
    فقط حداد عادل
  • بدون نام IR ۲۰:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    7 0
    فراکسيون اصولگرايا ماليده شد؟
  • بدون نام IR ۲۱:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    16 5
    رهروان ولایت بهترین اسم برای حامیان لاریجانی است
  • نويدي. بوشهر IR ۲۱:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    7 7
    مجلس بايد غيرتهراني باشد نه جايي که فقط 30 نماينده ترهان جولان دهند
  • بدون نام IR ۲۱:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    6 14
    فکر کرديد با اين سياسي کاري ها مي توانيد جلوي حقيت را بگيرد. پايداري هميشه جواب مي ده. مطمئن باشيد.
  • بدون نام IR ۲۱:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    3 9
    چرا اصولگرايان چند دسته شدن؟
  • بدون نام IR ۲۱:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    13 4
    تيم لاريجاني ظاهرا برده دوئل انتخابات رو
  • بدون نام IR ۲۱:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    4 23
    اين تشکيلات جديد از نجابت آقاي حداد سوء استفاده کرده است
    • بدون نام IR ۲۱:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
      13 2
      نجابت ایشون رو در ماجرای کنار گذاشتن علی مطهری از لیست جبهه متحد دیدیم!!! اینو ک دیگه نمیتونید انکار کنید
  • بدون نام IR ۲۱:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    7 3
    من فکر میکنم برای وحدت بیشتر بهتر است فراکسیون رهپویان اگر هم امکان تشکیل پیدا کردند بیایند زیر چتر فراکسیون رهروان
  • بدون نام IR ۲۱:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    9 3
    با این تعدا حامی لاریجانی باید ببینیم پروژه شلمچه جواب میده یا نه؟
  • نسيم محمدي IR ۲۱:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    3 6
    مجلس نهم در صورتي موثر خواهد بود و حقيقتا قوه مقننه خواهد شد که بتواند اصالتا اصولگرا شود و اگر نه با تغيير نام ها درست نمي شويد. تو را به خدا اينقدر از ولايت و رهبري هزينه نکنيد
  • بدون نام IR ۲۱:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    12 3
    لاریجانی که فکر نمی کنم برای ریاست مجلش راه سختی در پیش داشته باشه مهم اینه که این فراکسیون بتونه با برنامه ریزی دقیق مشکلات کشور را سامان بده
  • بدون نام IR ۲۱:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    7 12
    آقای حدادبا توجه به شخصیت ممتاز فزهنگی اشان به عنوان یک رییس قوی و با کفایت کمیسیون فرهنگی می تونند مشاء خدمات بزرگی برای فرهنگ کشور باشند
  • بدون نام IR ۲۱:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    15 3
    به نظر من وکیل الدوله ها و تندروها باید در مواضع اشان تجدید نظر کنند
  • بدون نام US ۲۲:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    3 0
    سياسي کاري نکيند .
  • بدون نام IR ۲۲:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    2 0
    امیدوارم مجلس خوبی داشته باشیم و منافع ملی در آن به منفعت حزبی و گروهی ترجیح داده بشه.
  • بدون نام IR ۲۳:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    2 2
    هنوز اعتبار نامه ها تائید نشده میشود یار کشی کرد ?
  • بدون نام IR ۰۹:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۹
    0 0
    باید سیاست ایجاد شهرک های صنعتی و کارخانجات در مناطق کوهستانی را تشویق کرد دشت مازندران دیگر جایی برای ساخت و ساز ندارد و بلند مرتبه سازی آسایش را از روستاییان مازندران هم گرفته همه خونه ها به همه باغات و خانه های دیگر در روستاها و شهر مشرف و آرامش روانی خانواده ها به هم ریخته دیگر کسی در حیاط منزلش آسایش ندارد و راحت نیست انگار در خیابان است سیامت مداران و نخبه گان مازندرانی فکری بکنند
  • بدون نام IR ۰۹:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۹
    0 0
    عتدال خیلی خوب است و پیشرفت مهم تر

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین