آغاز ساخت ۵۹ مدرسه و ۲۸۰ کلاس در استان چهارمحال و بختیاری

مسئول سازمان بسیج سازندگی از ساخت ۴۷۶ مدرسه و ۲۰۲۸ کلاس درس در قالب پویش «زنگ جهاد» خبرداد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛  سردار زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی در سفر به چهارمحال و بختیاری و آیین کلنگ زنی مدارس در این استان با اشاره به توجه ویژه دولت به ساخت مدارس و تحولات نظام آموزشی و تربیتی اظهار کرد: طبق تصمیمی که با نظر مساعد شهید سلامی بزرگوار گرفته شده است، سازمان بسیج مستضعفین و بسیج سازندگی در برچیدن مدارس ناایمن و سنگی ملاتی به نوسازی مدارس کمک خواهند کرد.

سردار زهرایی افزود: وزارت آموزش و پرورش به همراه سردار سلیمانی، در حضور وزیر محترم آموزش و پرورش، پویشی به نام "زنگ جهاد" را آغاز کرده است. ما پویشی به نام "زنگ جهاد" را آغاز کرده‌ایم و تفاهم‌نامه‌ امضا و به استان‌ها ابلاغ شده است.
وی ادامه داد: در این پویش، که یک طرح مردمی است، گروه‌های جهادی فعال در عرصه ابنیه وارد عمل می‌شوند. قرارگاه‌های منطقه‌ای و پهنه‌ای جهادی نیز در این زمینه فعالیت خواهند کرد و مردم عزیزمان به مشارکت می‌پردازند. خیرین دریادل نیز به کمک این طرح خواهند آمد.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: هدف ما در سال اول، ساخت ۴۷۶ مدرسه و ۲۰۲۸ کلاس درس است. از این تعداد، ۵۹ مدرسه در استان چهارمحال و بختیاری و ۲۸۰ کلاس در این استان ان‌شاالله ساخته خواهند شد.
سردار زهرایی گفت: فرآیند کار بدین گونه است که تأمین مصالح یا اعتبار مورد نیاز توسط نوسازی مدارس استان انجام می‌گیرد و سایر هزینه‌ها به کمک بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی و خیرین تأمین می‌شود.
وی تاکید کرد: ما برای اطمینان از نتیجه‌گیری کار، چهارمحال و بختیاری را به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی خود انتخاب کرده‌ایم.

زهرایی در پایان گفت: امیدواریم این طرح در زمان مقرر به نتیجه برسد و به آموزش و پرورش کشور کمک کند.

کد خبر 2120383

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار