آلمان: تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران اعمال خواهند شد

«یوهان واده‌فول» وزیر خارجه آلمان اعلام کرد که پس از شکست مذاکرات میان ایران و قدرت‌های اروپایی برای حل بن‌بست بر سر برنامه هسته‌ای تهران، تحریم‌های سازمان ملل دوباره علیه ایران اعمال می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین،  واده‌فول در گفت‌وگو با بلومبرگ گفت: «ما فرصت‌های زیادی برای رسیدن به یک راه‌حل از طریق گفت‌وگوهای جدید ارائه دادیم اما آن‌ها از این فضا استفاده نکردند. تحریم‌ها اعمال خواهد شد.»

بنا بر روایت ایسنا، «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران طی هفته گذشته در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک با دیپلمات‌های انگلیس، فرانسه و آلمان دیدار کرده بود تا  در رابطه با توافق احتمالی گفت‌وگو کند و مانع اعمال تحریم‌ها شود.

عراقچی روز جمعه در پیامی اعلام کرد که ایران چندین پیشنهاد برای بازنگهداشتن پنجره دیپلماسی ارائه کرده است.

واده‌فول در این رابطه تاکید کرد که هرچند مکانیسم بازگشت خودکار تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران اجرایی خواهد شد اما همیشه فضایی برای دیپلماسی وجود دارد.

۳۱۲

کد خبر 2120774

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین