۰ نفر
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۹:۱۰

روزنامه جام جم نوشت:

یک شرور حرفه‌ای که با راه‌اندازی کمپ غیرمجاز ،افراد معتاد را شکنجه و از خانواده‌هایشان اخاذی می‌کرد،همراه 4 همدستش تحت تعقیب ماموران پایگاه نهم آگاهی تهران قرار گرفتند. ماموران با حضور در این کمپ،50 مرد معتاد را که زندانی شده بودند،نجات دادند.

چندی پیش مردی با حضور در پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران علیه 3 مرد به اتهام سرقت اموالش شکایت کرد. شاکی گفت: روز حادثه در شهر ری سوار خودرویی شدم تا به قرچک ورامین بروم. در میانه راه راننده تغییر مسیر داد و 2 سرنشین دیگر با چاقو وقمه مرا تهدید کرده و بشدت کتکم زدند و پس از سرقت اموالم، مرا از خودروی در حال حرکت به بیرون پرت کرده و از محل دور شدند. با چهره‌نگاری رایانه‌ای از دزدان خشن، تحقیقات پلیسی برای دستگیری متهمان آغاز شد.

ردپای دزد خشن در سرقت‌های سریالی

در مرحله بعدی، افراد دیگری نیز با حضور در مرکز پلیس، شکایت‌های مشابهی را مطرح کردند. با تحقیق از این افراد و جمع‌بندی اطلاعات معلوم شد، تصویر یکی از دزدان تحت تعقیب پلیس با یک شرور و زورگیر به نام سعید مطابقت دارد. بنابراین ماموران تصویر او را که در آلبوم مجرمان حرفه‌ای در پلیس آگاهی ثبت شده بود، نشان شاکیان دادند که آنها بلافاصله وی را یکی از 3 سارق زورگیر معرفی کردند. با مشخص شدن هویت متهم، پاتوق‌های احتمالی او زیرنظر گرفته شد تا این‌که اوایل هفته یکی از شاکیان به پلیس خبر داد، سعید ـ شرور زورگیر ـ به یک کمپ ترک اعتیاد غیرمجاز در منطقه قوچ حصار شهرری رفت و آمد می‌کند.

کار آگاهان پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران با هماهنگی قضایی با بازپرس حسینی، رئیس شعبه دوم دادسرای شهرری، همراه گروهی از ماموران کلانتری 172 عازم محل فوق شدند و آنجا را محاصره کردند. در بررسی اولیه از ساختمان کمپ معلوم شد، این مکان مجهز به تعدادی دوربین مداربسته است. به این ترتیب گروه‌های عملیاتی پلیس به طرز ماهرانه‌ای وارد ساختمان کمپ شدند. ماموران در بررسی محل سوله‌ای را پیدا کرده و در بررسی آنجا ده‌ها سلاح سرد شامل چاقو، قمه و تبر کشف و ضبط کردند. ماموران در ادامه جستجوها، صدای ناله افرادی را از سوله دیگر در همان حوالی شنیدند و با ورود به آنجا، 50 مرد معتاد را که زندانی شده بودند، نجات دادند.

افراد نجات یافته، شکنجه شده بودند

ماموران پس از رهایی این افراد، متوجه شدند، بیشتر آنها از سوی صاحبان کمپ بشدت شکنجه شده‌اند و آثار کبودی بر بدن آنها وجو د دارد. در مرحله بعدی مشخص شد این افراد 2 تا 6 ماه است که در این مکان با شرایط بهداشتی نامناسب زندانی شده‌اند. به این ترتیب، تحقیق از افراد نجات یافته از کمپ آغاز شد.

یکی از آنها به پلیس گفت: به مواد مخدر (شیشه) اعتیاد دارم. خانواده‌ام به گمان این که کمپ فوق دارای مجوز است، از مسوولان آنجا خواستند مرا برای ترک اعتیاد به کمپ منتقل کنند و برای این کار، 3 ماه پیش 3 مرد قوی هیکل در غیاب خانواده‌ام به زور وارد منزلمان شدند. این افراد مرا بشدت کتک زده و به این کمپ که مدیریت آن را 2 مرد به نام‌های سعید و علیرضا به عهده داشتند، منتقل کردند. آن 3 مرد قوی هیکل مرا به یک سوله انتقال دادند که افراد معتاد دیگری نیز در آنجا نگهداری می‌شدند.

نجات یافته قدرت تکلم نداشت

مرد جوان با اشاره به نحوه شکنجه شدن خود در کمپ گفت: آنها هفته اول دست و پای مرا بستند و با چوبدستی و لوله کتکم زدند که بی‌هوش شدم.

در حالی که تحقیقات از افراد نجات یافته از کمپ ادامه داشت، ماموران متوجه شدند یکی از این افراد که مرد میانسالی بود، آنقدر از سوی صاحبان کمپ شکنجه شده است که قدرت حرکت ندارد و نمی‌تواند صحبت کند و حتی از سایه خود نیز وحشت دارد. در ادامه خانواده این مرد شناسایی و به مرکز پلیس احضار شدند. فرزندان وی گفتند پدر معتادشان هنگام انتقال به کمپ، مشکل جسمی نداشته و از مسوولان کمپ به دلیل شکنجه وی شکایت دارند.

بنابراین گزارش، سعید ـ شرور حرفه‌ای ـ و همدستش علیرضا، صاحبان این کمپ همراه 3 مرد شکنجه‌گر که از محل حادثه گریخته بودند، تحت تعقیب پلیس قرار گرفتند. جستجوی ویژه پلیس برای دستگیری آنها آغاز شده است.

45282

کد خبر 212300

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 14
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۰:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    26 0
    جلل الجالق، خدایا این جامعه داره به کجا میره، چه چیزایی داریم میشنویم!!؟!
  • بدون نام IR ۱۰:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    13 0
    در مورد مجوز مسئولین مربوطه باید جلوی این مراکز رو بگیرن و گرنه کسی بخواد از این کارا کنه یه مجوز قلابی نشون می ده.
  • رضا IR ۱۱:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    4 0
    ما که متوجه نشدیم این کمپ ترک اعتیاد یا لانه دزدان . شمااگر منوجه شدید اطلاع رسانی کنید
  • بدون نام IR ۱۳:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    4 0
    کلمه نجات رو خوب اومدین. واقعاً که چه کارهایی تو گوشه و کنار مملکت ما در حال انجامه هیچکی هم خبری ازش نداره. تازه وقتی هم خبررسانی میکنن آب از آب تکون نمیخوره انگار نه انگار..... باش تا صبح دولتت بدمد..
  • بدون نام IR ۱۴:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    4 3
    جاي سوال داره كه چطور خانواده معتادين از احوال اونها بي خبر بودن؟ يعني اونها رو سپردن به كمپ و رفتن پي كارشون؟؟؟؟ واقعا مرحبا به اين خانواده هاي دلسوز!!!!!!
    • بدون نام IR ۱۵:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
      3 5
      این معتادها هرچی سرشون بیاد حقشونه اونا زندگی زن و بچه هاشون و خانواده هاای زیادی رو تباه کردن چرا باید کسی دنبالشون بره به چشم خودم فروپاشی خانواده ها و تباه شدن زندگی دخترا و زنهای جوون زیادی رو دیدم که به خاطر معتاد بودن پدر یا شوهرشون بدبخت شدن
  • بدون نام IR ۱۴:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    2 10
    حق هر چی معتاده که از این بدتر سرشون بیاد اشغالای کثیف
    • بدون نام IR ۲۲:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
      4 1
      معتاد یه مریض است که بخاطر کم ظرفیت بودن رفته دنبال مواد با مهربانی وعطوفت میشه درمان شد
    • بدون نام IR ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۱
      4 0
      اين بدبختها محصول جامعه هستند وآدم اين چه حرفيه نكنه تو هم تو اونجا بودي؟
  • بدون نام IR ۱۵:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    8 0
    احتمالا این کمپ اعتیاد گوانتاناموی دوم بوده باز خوبه که معتادها زنده به گور نشدن شاید هم اگر اونجا رو خوب بگردن چند تا مرده پیدا کنن
  • بدون نام IR ۱۹:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    1 0
    اخبار تلویزیون چند هفته پیش فیلم یک فرد در لندن را که یک گربه را داخل جعبه زباله انداخته بود نشان داد یعنی مردم خودمون به اندازه گربه لندنی ها ارزش ندارن
  • نیما IR ۱۹:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    2 0
    محض اطلاع : چون اکثر معتادها تمایل جدی برای ترک اعتیاد ندارند جدیداء کمپ هایی چه با مجوز وبدون ان بوجود امدن که بزور افراد معتاد را ترک میدهند و خانواده ها به انها مراجعه کرده ومبلغی بعنوان پیش قرارداد به انها پرداخت کرده بعد از ان به کمین معتاد میاییند یا در خانهاش با کمک اطرافیانش قافل گیرش میکنند با کتک های فراوان دست و پاشو می بندن و به کمپ انتقال میدهند به این روش حمله باراباسی میگویند و مدت هر دوره 2هفته میباشد تمدید هم میشود که حتما تمدیدخواهدشد که در این مدت با معتاد مثل زندان ابوغریب و گوانتاناما رفتار میشود در ضمن دست اندر کارای چنین کمپ هایی از افرادی هستند که قبلا توی این مکان ها ترک کرده اند وبیشتر از افراد قلدر استفاده میشوند بخاطر همین ان افراد از انجا بعنوان پاتوق استفاده .
  • علي IR ۱۰:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۱
    2 2
    "...تا این‌که اوایل هفته یکی از شاکیان به پلیس خبر داد..."!!!! فكر كن
  • اریا هرمزگان IR ۱۳:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۱
    2 0
    باید به معتادان بیشتر بها بدن چون انها هم حق زندگی دارن