مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) گفت: صادرات برق به دو کشور افغانستان و پاکستان پس از کاهش نیازهای داخلی از سر گرفته شد.

به گزارش خبرآنلاین،مصطفی رجبی مشهدی با بیان اینکه میزان صادرات برق به این دو کشور ۱۵۰ مگاوات است، افزود: همچنین از دو کشور ارمنستان و ترکمنستان برق وارد می کنیم.
ایرنا در خبری نوشت:وی میزان واردات برق از این دو کشور را حدود ۴۵۰ مگاوات برشمرد.
مدیرعامل توانیر در خصوص افزایش میزان صادرات گفت: صادرات در همین حد خواهد ماند، مگر این که اتفاق خاصی در مراودات آنی با کشورهای همسایه رخ دهد.
وی ادامه داد: البته فعلا چیزی در دستور کار نیست.

 ششم شهریورماه امسال بود که مدیرعامل توانیر به خبرنگار ایرنا گفت: میزان صادرات برق کشور به دلیل ناترازی داخلی به کمترین میزان خود و تقریبا به صفر رسیده است.
صادرات برق زمانی انجام می‌شود که توازن بین تولید و مصرف دست خوش تغییر نشود و نیاز داخلی به طور کامل پاسخ داده شود.
در ماه‌های گذشته و با هدف کاهش ناترازی برق در دوره گرم سال و به‌ویژه در روزهای اوج مصرف، میزان واردات برق کشور بیش از پنج برابر صادرات شده بود و بخش عمده این واردات برای حفظ پایداری شبکه و تأمین نیاز داخلی انجام می‌شد.
در ماه‌های اخیر صادرات عمده برق کشور که پیش‌تر در قالب قراردادهای بین المللی به عراق انجام می‌شد، به‌طور کامل متوقف شده و در خصوص افغانستان نیز طبق تعهد بین‌المللی قراردادی بود که بسیار کمتر از واردات برق به کشور بود.

۲۱۷

کد خبر 2123811

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین