۰ نفر
۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰
خط قرمز ساپینتو روی نام‌های سفارشی!

ساپینتو قصد دارد مقابل چادرملو دو بازیکن خارجی تحمیلی خود را کنار بگذارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ وضعیت استقلال هر روز پیچیده‌تر می‌شود. پس از نتایج ضعیف و حواشی پیاپی، حالا خبر رسیده که ریکاردو ساپینتو قصد دارد موسی جنپو و داکنز نازون، دو خرید گران‌قیمت آبی‌ها را از فهرست بازی با چادرملو کنار بگذارد یا دست‌کم نیمکت‌نشین کند.

اختلاف از روز اول

ساپینتو از همان ابتدا موافق جذب این دو بازیکن نبود، اما مدیران استقلال با سفارش کلارنس سیدورف آنها را با قراردادهای سنگین به خدمت گرفتند. سرمربی پرتغالی تنها به دلیل امضای قرارداد رسمی باشگاه، ناچار شد از آنها استفاده کند.

عملکرد ضعیف جنپو و نازون حالا نشان داده که سرمربی استقلال بی‌دلیل مخالف حضور آنها نبوده است. با این حال، قراردادهای سنگین و غیرقابل فسخ، دست ساپینتو را بسته و او فعلاً مجبور به ادامه همکاری با این بازیکنان است.

تیام، قربانی یک تصمیم مدیریتی

گفته می‌شود ساپینتو با مامه تیام، مهاجم اسبق و گلزن استقلال، به توافق نهایی رسیده بود اما جذب او به دلیل قرارداد بسته‌شده با جنپو و نازون منتفی شد؛ تصمیمی که حالا به شدت مورد انتقاد هواداران قرار گرفته است.

قراردادهای نجومی

 جنپو: ۱.۴ میلیون دلار برای یک فصل
 نازون: ۲.۴ میلیون دلار برای دو فصل

این در حالی است که نازون در کایسری‌اسپور ترکیه تنها ۴۰۰ هزار دلار دستمزد می‌گرفت!

257 251

کد خبر 2123868

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • همشهری IR ۰۹:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۲
    0 0
    خرج از کیسه بازنشستگان کسی هم به این ماجرا ورود نمیکند
  • IR ۱۰:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۲
    0 0
    حقیقتا خیلی تلخ و ناگواره… قطعا وظیفه رسانه ها بعنوان چشم و گوش و وجدان جامعه پیگیری چنین مواردی است واقعا بابد ابعاد این قضیه روشن و مشخص شود چون بازیکنان مذکور از کویری از نفرات لیگ ۲ ایران نیز به لحاظ فنی ضعیف تر هستند چرا با ۵۰۰٪ افزایش قیمت از تیم باشگاهی معمولی ترکیه باید به بزرگ‌ترین تیم ایران بیایند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین