۰ نفر
۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۱
مدارس این استان فردا تعطیل شد

ستاد مدیریت بحران سیستان و بلوچستان اعلام کرد: با توجه به هشدار سطح نارنجی هواشناسی و شدت گرفتن طوفان گردوخاک در منطقه سیستان در روز ۱۳مهر، همه مدارس در همه مقاطع و در دو شیفت صبح و عصر بصورت مجازی برگزار و فعالیت ادارات، بانک‌ها و بیمه‌ها در پنج شهرستان این منطقه دو ساعت زودتر تعطیل می‌شوند.

به گزارش خبرآنلاین، بنا بر اعلام ستاد بحران استان این تصمیم با هدف حفظ سلامت دانش‌آموزان، شهروندان و کارکنان ادارات و بر اساس مصوبه ستاد مدیریت بحران استان اتخاذ شده و شامل شهرستان‌های زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز است.

ایسنا نوشت: همچنین این ستاد به سالمندان، بیماران قلبی و تنفسی و گروه‌های حساس توصیه کرده، حتی‌المقدور از منزل خارج نشوند و رانندگان نیز از تردد غیرضرور به‌ویژه در مسیرهای ارتباطی شهرستان‌های شمالی خودداری کنند.

مراکز خدمات‌رسان و درمانی از این تصمیم مستثنی بوده و طبق روال فعالیت خواهند کرد.

۴۷۴۷

کد خبر 2124397

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین