۱ نفر
۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۵
عکس| علیرضا دبیر به صحن مجلس رفت

علیرضا دبیر در صحن مجلس حضور داشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ علیرضا دبیر در جلسه علنی غیررسمی که صبح امروز (یکشنبه ۱۳ مهر ماه) در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی همواره کمک و حمایت‌های زیادی از ورزش کشتی کرده که جا دارد از همه نمایندگان تقدیر و تشکر کنم.

در گزارش مهر آمده است: وی تاکید کرد: کشتی محل وفاق و اتحاد ملی است، نه اختلاف و نفاق. خوشحالی مقام معظم رهبری و مردم بابت قهرمانی‌های تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی باعث شادی و مسرت ماست.

عکس| علیرضا دبیر به صحن مجلس رفت

رئیس فدراسیون کشتی بیان کرد: سوال بنده آن است که مردم زمانی که برجام امضا شد خوشحال‌تر شدند، یا زمانی که ورزشکاران در مسابقات ورزشی برای کشورمان افتخارآفرینی می‌کنند؟ اگر شادی ملی می‌خواهیم، باید از ورزش حمایت کنیم.

دبیر گفت: ما یک برنامه ۸ ساله برای پیشرفت کشتی نوشتیم که محقق شد و برنامه‌های دیگری هم در دستورکار داریم که طبق آن پیش خواهیم رفت.

دبیر متذکر شد: ۶۷ درصد مدال‌های ایران در ادوار المپیک، متعلق به رشته کشتی است.

۲۵۱ ۲۵۱

کد خبر 2124498

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین