معرفی داوران بخش بین‌الملل جشنواره فیلم‌های کودکان‌ونوجوانان؛ پوران درخشنده، غزل شاکری و...

چهره‌هایی از ایتالیا، روسیه و عمان و همچنین دو تن از ایران ترکیب داوران بخش بین‌الملل را تشکیل می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط‌عمومی جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، محمدرضا تشکری مدیر امور بین‌الملل سی‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان گفت: ترکیب هیئت داوران بین‌الملل متشکل از پنج نفر است؛ آندره مارتیک نونی از ایتالیا، سرگئی استروسوسکی از روسیه، جینان مهدی محمد از عمان، پوران درخشنده و غزل شاکری از ایران. 

وی اضافه کرد: در بخش سیفژ که مربوط به نهاد بین‌المللی فیلم کودک است، سه داور الساندرواستیوانُن از ایتالیا، آشوک کائول از هند و مهین جواهریان از ایران حضور دارند.

سی‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در ۳ بخش ملی (فیلم‌های بلند، کوتاه و پویانمایی)، بخش بین‌الملل و بخش ویژه از ۱۲ تا ۱۶ مهر سال جاری با دبیری حامد جعفری در شهر اصفهان در حال برگزاری است.

۲۴۲۲۴۲

کد خبر 2125341

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین