۲۰ سهمیه منسوخ شده‌ای که عدالت کنکور را نابود کرده است

دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورایعالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه بیش از ۲۰ نوع سهمیه در آزمون سراسری داریم، گفت: بعضی از سهمیه‌های کنکور مربوط به دو دهه قبل بوده که مثلا برای یک حادثه یا اتفاق خاص در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرآنلاین،دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورایعالی انقلاب فرهنگی سیدجلال موسوی با بیان اینکه عدالت آموزشی فقط با عدالت در ارزشیابی تحقق پیدا نمی‌کند و بخشی از آن مربوط به ساماندهی سهمیه‌های آزمون است، گفت: متاسفانه چند سال است ما درگیر ساماندهی سهمیه‌ها هستیم.

فارس در خبری نوشت:وی افزود: پس از چند سال که بحث ساماندهی مطرح بود، اوایل پاییز سال گذشته شورایعالی انقلاب فرهنگی مصوبه‌ای مبتنی بر ساماندهی سهمیه‌ها داشت که قرار شد وزارت علوم بسته ساماندهی سهمیه‌ها را در ۲ ماه برای طرح در شورا ارائه دهد، اما متاسفانه هنوز این مسأله مطرح نشده است.

به گفته موسوی چند مشکل در سهمیه‌های کنکور وجود دارد که یکی این مشکلات بحث تعدد سهمیه‌ها است.

دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورایعالی انقلاب فرهنگی درباره تعداد سهمیه‌های کنکور اظهار داشت که روایت‌ها درباره تعداد سهمیه‌ها متفاوت است به طوریکه بیش از ۲۰ نوع سهمیه داریم که حتی بعضی از این سهمیه‌ها مربوط به دو دهه قبل بوده که مثلا برای یک حادثه یا اتفاق خاص در نظر گرفته شده است.

۲۲۳۲۱۷

کد خبر 2127484

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار