به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «میترا عقیلی» مدیرکل استاندارد قزوین با اعلام این خبر اظهارکرد: براساس ارزیابی سازمان ملی استاندارد در ۱۸شاخص کیفی، ۴واحد تولیدی از استان، عنوان نمونه ملی و ۲واحد نیز عنوان نمونه استانی را بر اساس این شاخص ها و کیفیت تولیدات خود کسب کرده اند.
عقیلی افزود: در سنوات قبل یک یا دو واحد نمونه کشوری در بین منتخبین کشور وجود داشت، ولی در سال جاری خوشبختانه ۴واحد تولیدی استان قزوین موفق به دریافت تندیس و لوح واحد تولیدی نمونه کشوری از دست رئیس محترم جمهور شدند.
مدیرکل استاندارد قزوین تصریح کرد: کسب عنوان واحد نمونه ملی نقش بسزایی در صادرات و بازاریابی مصرف کنندگان خارجی واحدهای تولیدی ایفا می کند و تولیدات واحدهای منتخب از لحاظ کیفی در حد بالایی است و قابلیت رقابت با محصولات خارجی را دارند.
عقیلی یادآورشد: چهاردهم اکتبر برابر با ۲۲مهر به نام روز جهانی استاندارد تعیین و نامگذاری شد و هر ساله اعضای سازمان بین المللی استاندارد مانند IEC، ISO و ITU این روز را جشن میگیرند.
مدیرکل استاندارد قزوین افزود: امسال نیز روز جهانی استاندارد، با حضور رئیس محترم جمهور و مقامات کشوری و لشگری در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد و واحد تولیدی شوفاژکار، کشت و صنعت طلاچین، شیمیایی بهداش و گروه بهداشتی فیروز واحدهای نمونه استاندارد در سطح ملی، موفق به دریافت تندیس شدند.
48
نظر شما