سخنگوی پلیس:از این پس با اغتشاشگران مسلح به شدت برخورد می کنیم/اعترافات عناصر دستگیرشده در تجمعات اخیر به زودی منتشر می‌شود

سخنگو و معاون فرهنگی اجتماعی پلیس گفت: تعدادی از عناصر عملیاتی و میدانی دشمن در تجمعات اخیر به هلاکت رسیده و تعدادی شناسایی و دستگیر شدند که اظهارات و اعترافات آنان به زودی منتشر خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به نقل از ایسنا، سردار سعید منتظرالمهدی، در این باره اظهار کرد: همانگونه که همه می دانیم افزایش نرخ ارز، گرانی ها و تورم اخیر در کشور موجب اعتراض کسبه و بازاریان و ناپایداری بازار شد که معیشت مردم را تحت تاثیر قرار دا

وی افزود: پلیس ضمن انتقال این دغدغه‌ها به افراد مسئول در کشور تلاش کرد بر اساس استانداردها بالاترین میزان سعه صدر را در کنترل اعتراضات به کار گیرد. 

او با بیان این که این رویکرد پلیس طی چند روز اخیر مورد تایید نخبگان اجتماعی مردم بوده است، گفت: بارها و بارها در اعتراضات شکل گرفته، فرمانده کل انتظامی و فرماندهان واحدهای عملیاتی نیز تاکید کرده‌اند که میان معترضان و اغتشاشگران تفاوت وجود دارد و بر همین اساس میدان اعتراضات مدیریت شد اما عده ای مردم‌نما با تحریک جوانان و نوجوانان و سوءاستفاده از هیجانات آنی با ورود و مداخله رسانه های خارج نشین و رسانه‌های ضد ایرانی بر طبل آشوب کوبیدند.

سخنگوی پلیس خاطرنشان کرد: بر این اساس، ضرورت دارد تا خانواده ها جوانان را از خطرات میدانی تاریک و نامعلوم که با حضور عاملان دشمن خارجی همراه است، آگاه کنند.

سردار منتظرالمهدی ادامه داد: متاسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته برخی از افراد به طور سازمان یافته و کاملا هدفمند با هدایت سرپل های اطلاعاتی و سرویس های خارجی و به کارگیری تعدادی اوباش و آشوبگر از خط قرمزها عبور و با آتش کشیدن اموال عمومی از جمله آمبولانس ها، خودروهای امدادی، آتش‌نشانی، اتوبوس ها و خودروهای شخصی مردم و حتی به آتش کشیدن مغازه ها و کسب و کارها، تخریب بانک ها، بیمارستان ها و اماکن مذهبی آسیب جدی به روان و آرامش جمعی مردم  وارد کردند. 

وی با بیان اینکه تماس های متعدد مردمی با مرکز فوریت های پلیس حکایت از درخواست امدادخواهی برای  حفظ اموال و جانشان است گفت: تعدادی از مردم به صورت داوطلبانه درخواست حضور و همراهی با پلیس برای حفظ امنیت جامعه داشته‌اند.

به گفته این مقام انتظامی، در این بین متاسفانه نه تنها شماری از حافظان نظم و امنیت کشور به شهادت رسیدند، بلکه با اقدامات ضد انسانی و رفتارهای وحشیانه این عناصر جنایتکار، جان تعدادی از شهروندان بی گناه کشور گرفته شد. البته تعدادی از عناصر عملیاتی و میدانی دشمن در تجمعات به هلاکت رسیده و تعدادی شناسایی و دستگیر شدند که اظهارات و اعترافات آنان به زودی منتشر خواهد شد. 

سخنگوی پلیس خطاب به مردم اظهار کرد: ما با عهدی که با شما بسته ایم تا از امنیت و ایمنی شما و شهر و دیارمان جانانه حراست و حفاظت کنیم، محکم تر از همیشه پایبندیم و همان گونه که نشان داده ایم از جان خود می گذریم تا جان شما در امان باشد و البته پیگیر مطالبات معیشتی شما و استیفای حقوقتان از مقامات مسئول خواهیم بود.

وی در پایان تاکید کرد: از این پس در مواجه با آشوبگران غوغاطلب و مزدوران بیگانه که با سوءاستفاده از هیجانات جوانان این مرز و بوم، جان آنان را به خطر می اندازند به شدت برخورد خواهیم کرد. 

کد مطلب 2130304

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 7 =